- 24,182
- 22,703
- 113
Dert varsa çözümü olmadigi için dert olur zaten çözümü olan şeyler dert olmaz puhahaDert var çözümünde varsa sorun yoktur suatım
Dert varsa çözümü olmadigi için dert olur zaten çözümü olan şeyler dert olmaz puhahaDert var çözümünde varsa sorun yoktur suatım
Özür dilerim doğru yazmışsın sen ben yanlış okumuşum puhahDert var çözümünde varsa sorun yoktur suatım
Sana yaramadı kardesım kuleden bodrum kata düşmek 😅Özür dilerim doğru yazmışsın sen ben yanlış okumuşum puhah
Sana yemin ederim dun jackpot dustu bi tane kırmızı daha gelse 700k alacaktım vermedi gidip 1k olanı verdi son anda 10k yaptim onuda 60 betten farmladim oda gitti eskiden 10k olsa 3 betten fazla zorlamazdım ne oldu bana anlamış değilim niye kendime hakim olamıyorumSana yaramadı kardesım kuleden bodrum kata düşmek 😅
Senın barem ler yükseldi ondan öle para algın değiştiSana yemin ederim dun jackpot dustu bi tane kırmızı daha gelse 700k alacaktım vermedi gidip 1k olanı verdi son anda 10k yaptim onuda 60 betten farmladim oda gitti eskiden 10k olsa 3 betten fazla zorlamazdım ne oldu bana anlamış değilim niye kendime hakim olamıyorum
60 - 40 - 90 bu betler egtde zor öder en çok ödeme yapanlar sırayla 50- 150 - 25 - 200Sana yemin ederim dun jackpot dustu bi tane kırmızı daha gelse 700k alacaktım vermedi gidip 1k olanı verdi son anda 10k yaptim onuda 60 betten farmladim oda gitti eskiden 10k olsa 3 betten fazla zorlamazdım ne oldu bana anlamış değilim niye kendime hakim olamıyorum
Benım arkadaş vardı 400 500 k koydu adam 500 tl atıp 125 ten sweet cevırmeye basladıSana yemin ederim dun jackpot dustu bi tane kırmızı daha gelse 700k alacaktım vermedi gidip 1k olanı verdi son anda 10k yaptim onuda 60 betten farmladim oda gitti eskiden 10k olsa 3 betten fazla zorlamazdım ne oldu bana anlamış değilim niye kendime hakim olamıyorum
En çok ödeme yapan bet 500 eğt de ama o bizi aştıüı için eklemedim listeye60 - 40 - 90 bu betler egtde zor öder en çok ödeme yapanlar sırayla 50- 150 - 25 - 200
Kesin yaşanmıştır güzel dostBenım arkadaş vardı 400 500 k koydu adam 500 tl atıp 125 ten sweet cevırmeye basladı
2- yanmakÖlünce yapılacaklar tam liste
1- mezara girmek
Atam kurtuluş savaşını kazanırken böyle analiz yapmamışsındır duygulandık60 - 40 - 90 bu betler egtde zor öder en çok ödeme yapanlar sırayla 50- 150 - 25 - 200
Aynen ben ordakı muzum sweet bonananzadakı şahitimKesin yaşanmıştır güzel dost
5- cehennemde kulak çınlaması2- yanmak
3 - ızdırap çekmek
4 miras bırakmadıb diye küfür yemek
100 ve 200 betten de baya çevirdim hiç gelmedi zaten orda neyim varsa gitti ben eskisi gibi spora donuyorum nba bitti futbol oynariz artik atam60 - 40 - 90 bu betler egtde zor öder en çok ödeme yapanlar sırayla 50- 150 - 25 - 200
Bunlara Allah aşkına cvp verme kanka ayin 5 ne 15 gün kaldı bekliyoruz puahhaAynen ben ordakı muzum sweet bonananzadakı şahitim
Ayın 3 u gıbı güzel bır ban yerım çok sinirli yorum o aralar hele suat delı edıyor benıBunlara Allah aşkına cvp verme kanka ayin 5 ne 15 gün kaldı bekliyoruz puahha
Sanki ne alacan dun ben o parayi 20 dakika da kaybettim zaten puaha bide bu forumda sen kaçmasın sana o konuda güveniyorumAyın 3 u gıbı güzel bır ban yerım çok sinirli yorum o aralar hele suat delı edıyor benı