Az paramı 6 litre mazot alırım
@wasil 300 dedı yanaş puahha
@wasil 300 dedı yanaş puahha
10 k olması ıcın abdürrezzak gıbı bşey adı heralde kımla o300 baş harfini alırsın
Lan ben nerde deli ettim ben konuya bile dahil olmadımGeçen adamı delı ettın burda boklu
Bana o liste lazım kardeşim 400 tl300 baş harfini alırsın
Ben yanlıs hatirliyorum belkıde ama bırını delı ettın burda kımdı la oLan ben nerde deli ettim ben konuya bile dahil olmadım
8999Bana o liste lazım kardeşim 400 tl
ErhanıBen yanlıs hatirliyorum belkıde ama bırını delı ettın burda kımdı la o
Tamam pardon ozaman ben ege dıye hatırladımErhanı
Metine soylerim 250 TL ye hallder. Hiç bişey yapmasa bı fitne salar ortaya zaten kendileri çıkar ortaya
Az önce 400 gözden çıkardın 250 ındın nasıl pazarlık la buMetine soylerim 250 TL ye hallder. Hiç bişey yapmasa bı fitne salar ortaya zaten kendileri çıkar ortaya
Listede bir numara metin kardeşim zaten bu benden promosyon olsun diğer isimler ücretliMetine soylerim 250 TL ye hallder. Hiç bişey yapmasa bı fitne salar ortaya zaten kendileri çıkar ortaya
Senin bütce o demek kiAz önce 400 gözden çıkardın 250 ındın nasıl pazarlık la bu
Kardeism geçen 250 TL için adam bıçaklarım dedin ben mi yanlış hatırlıyorumAz önce 400 gözden çıkardın 250 ındın nasıl pazarlık la bu
Saglık olsunSenin bütce o demek ki
50₺ ye düştü fiyatı sbshshsbKardeism geçen 250 TL için adam bıçaklarım dedin ben mi yanlış hatırlıyorum
250 ye adam bıcaklarım ama 250 ye adam satmam puahahKardeism geçen 250 TL için adam bıçaklarım dedin ben mi yanlış hatırlıyorum
2 tane sade poğaça ya bütün forumu satarsın djjdjdjj250 ye adam bıcaklarım ama 250 ye adam satmam puahah
Senı 1 zeytinli ye kör kuyuya atarım puaha2 tane sade poğaça ya bütün forumu satarsın djjdjdjj
Fiyatı aynıysa zeytinliyi tercih ediyor2 tane sade poğaça ya bütün forumu satarsın djjdjdjj