- 30,145
- 22,104
- 113
Keyfın yerınde bugün kankam allah bozmasın 😅Fiyatı aynıysa zeytinliyi tercih ediyor
Keyfın yerınde bugün kankam allah bozmasın 😅Fiyatı aynıysa zeytinliyi tercih ediyor
Değilim aslında inanılmaz uykusuzum ve saçma salak bir iş yoğunluğu var bugün. Nasıl kaçarım diye düşünmekten helak oldumKeyfın yerınde bugün kankam allah bozmasın 😅
Uzanmaya yer vardı oraya gecDeğilim aslında inanılmaz uykusuzum ve saçma salak bir iş yoğunluğu var bugün. Nasıl kaçarım diye düşünmekten helak oldum
Var ama ulu orta birazUzanmaya yer vardı oraya gec
Boşver göze batmaVar ama ulu orta biraz
2 zeytinli poğaça ya metoya devret işiDeğilim aslında inanılmaz uykusuzum ve saçma salak bir iş yoğunluğu var bugün. Nasıl kaçarım diye düşünmekten helak oldum
Yovmiyen 1800 TL yemin ederim salsalar beni veririm kim istiyorsa2 zeytinli poğaça ya metoya devret işi
Kardesım sende bır para verıp adam tutma ıstegı var bugün hayırlar olsunYovmiyen 1800 TL yemin ederim salsalar beni veririm kim istiyorsa
Dün 09:00 dan şu ana kadar 0 uyku kardeismKardesım sende bır para verıp adam tutma ıstegı var bugün hayırlar olsun
Sadece söylemek istedim puahahEfendimmm sbsbsb
Yakın olsan gelirdim 1500 TL'ye puhahhaYovmiyen 1800 TL yemin ederim salsalar beni veririm kim istiyorsa
Çekiliş sana cıkmısYakın olsan gelirdim 1500 TL'ye puhahha
Hahahhaha çok şükür RabbimeÇekiliş sana cıkmıs
Kahvaltı hazırlıyordum@Fterim1905 nerdesın yıgıdım
Puhahahahaha@Fterim1905 hocamıda dün varşova sokaklarında sıcak su torbasıyla görmüşler
Lüks yaşamdan ödün vermeKahvaltı hazırlıyordum
Hiçbir masraftan kacmiyorum. Yumurtanın bile kalitelisini aldımLüks yaşamdan ödün verme
Ye kardesım ye bızı orda temsil ediyorsunHiçbir masraftan kacmiyorum. Yumurtanın bile kalitelisini aldım
Ulan herkes kalp koymus bize para mara gelmedi