- 30,149
- 22,112
- 113
Bugün degılKAYBEDİYORUZ.
Bugün degılKAYBEDİYORUZ.
Astarını don niyetine kullanNoldu la sınırlendın mı puahha gel cebıme sok elını astarını söktüm senın ıcın
PırtAstarını don niyetine kullan
Bırı benŞu konuya 2-3 kişinin yazması yasaklansa ciddi manada kalitesi%500 artacak
Bensiz 3 gün iyiydi dimi jajajsŞu konuya 2-3 kişinin yazması yasaklansa ciddi manada kalitesi%500 artacak
Biride ben galiba 😂Bırı ben
Biri sen değilsin sen liste'de 1 numarasınBırı ben
İsim verin kardeşim isimŞu konuya 2-3 kişinin yazması yasaklansa ciddi manada kalitesi%500 artacak
Bu onur bana yeterBiri sen değilsin sen liste'de 1 numarasın
Ahahahahha ben geldim ortalık 56 oldu yineİsim verin kardeşim isim
Ege senı vuracak ben vurucam ama suçlu bız oluyoruz konudan ıstenmıyoruz nerde hz hamza adaletiAhahahahha ben geldim ortalık 56 oldu yine![]()
İçimde gizli bir yara vermem ama istersen wpden sana 10k ya satarım isimleriİsim verin kardeşim isim
Kefen mi soyuyorsun kardeşim. 10 k ya konuyu komple kapatıyorlar. 300 e okeysen wshp plaseİçimde gizli bir yara vermem ama istersen wpden sana 10k ya satarım isimleri
@wasil 300 dedı yanaş puahhaKefen mi soyuyorsun kardeşim. 10 k ya konuyu komple kapatıyorlar. 300 e okeysen wshp plase
Şu konuya 2-3 kişinin yazması yasaklansa ciddi manada kalitesi%500 artacak
Ok bysŞu konuya 2-3 kişinin yazması yasaklansa ciddi manada kalitesi%500 artacak
Ege ne alaka aw yine ortalığı folloş etme peşindesinEge senı vuracak ben vurucam ama suçlu bız oluyoruz konudan ıstenmıyoruz nerde hz hamza adaleti
Geçen adamı delı ettın burda bokluEge ne alaka aw yine ortalığı folloş etme peşindesin
Onu kabul etmiyorum kardeism sağır sultan duydu onun ismini. Bana kozmik odada ki isimler lazım@wasil 300 dedı yanaş puahha
300 baş harfini alırsınKefen mi soyuyorsun kardeşim. 10 k ya konuyu komple kapatıyorlar. 300 e okeysen wshp plase