- 17,221
- 18,873
- 113
Neyse ki seni alt etmekle meshurum ben, o yüzden bu dediğini ciddiye almayıp sabah kalktığımda maça bakmadan forumda seni aramaya koyulacagimTersten gelme ihtimali çok fazla dost puaha
Neyse ki seni alt etmekle meshurum ben, o yüzden bu dediğini ciddiye almayıp sabah kalktığımda maça bakmadan forumda seni aramaya koyulacagimTersten gelme ihtimali çok fazla dost puaha
Nereye bakınıyor çok merak ettim dm bakınmadığı kesin
Elmasları bozmuş kardeşim@sapsap10 helal lann geçte olsa ödedin borcunu hakkını helal at iyi sövdük sana
Hay senin yalanına atam@sapsap10 helal lann geçte olsa ödedin borcunu hakkını helal at iyi sövdük sana
Atam atam sen dur ben yalan atam.Hay senin yalanına atam
Yatarsa iade senden miBu konunun şerefine günün fixed maçını ücretsiz paylaşıyorum. Dilediğiniz kadar Gönül rahatlığıyla basabilirsiniz Ekli dosyayı görüntüle 907908
Yatarsa Benimle @AllanSaintMaximin dosta vefa borcun vardı ona sayarsın dostYatarsa iade senden mi
Dm den öyle yazmıs dost napim yalvarırım ödedi yaz utancımdan giremiyorum Konulara demiş bende yazdım adamdır Sapsap her zamanHay senin yalanına atam
Sorma bizim vefa semt adı çıktıYatarsa Benimle @AllanSaintMaximin dosta vefa borcun vardı ona sayarsın dost
Yatarsa iade yüzde 10 kayıp bonusu.Yatarsa iade senden mi
O buraya gelemez artik çok iyilik yaptık ona ama o sadece kendi çıkarını dusundu atam puahaDm den öyle yazmıs dost napim yalvarırım ödedi yaz utancımdan giremiyorum Konulara demiş bende yazdım adamdır Sapsap her zaman
Simay benim karım ulanO buraya gelemez artik çok iyilik yaptık ona ama o sadece kendi çıkarını dusundu atam puaha
Özür dilerim puahaSimay benim karım ulan
24 saat forumda aq görmüyon mu elmaslarini bozdurmusO buraya gelemez artik çok iyilik yaptık ona ama o sadece kendi çıkarını dusundu atam puaha
Vefa borcum?Yatarsa Benimle @AllanSaintMaximin dosta vefa borcun vardı ona sayarsın dost
O kadar düşmez benim mertim24 saat forumda aq görmüyon mu elmaslarini bozdurmus
Buraya yazmasinda ne yapıyorsa yapsin dost bizden uzak olsun puaa24 saat forumda aq görmüyon mu elmaslarini bozdurmus
Sadece bir semt ismiVefa borcum?