- 19,479
- 5,875
- 113
Yav gerçekten anlamıyorum milleti benO konuda maks win paylaşanlar dan vergi alabilir snsns
Yav gerçekten anlamıyorum milleti benO konuda maks win paylaşanlar dan vergi alabilir snsns
Varşova budapeşte meksika fark etmiyor ona haha@Fterim1905 hocamıda dün varşova sokaklarında sıcak su torbasıyla görmüşler
Hocama yakışmadı@Fterim1905 hocamıda dün varşova sokaklarında sıcak su torbasıyla görmüşler
Adam nasil versin zaten ucu ucuna kazanmis sifirlamisO konuda maks win paylaşanlar dan vergi alabilir snsns
Adam makswin paylaşanları savunmuş işte 😂 her anlam çıkabilir dsjsjYav gerçekten anlamıyorum milleti ben![]()
Tamam atam etiket ile çözüm sağlarım jdjjdjdjLaf sokma iğneleme vs yapmayalım sonra alakasız kişiler üstüne alınır yapmayın
Bu tür çözümler dm de çözülsün daha iyiTamam atam etiket ile çözüm sağlarım jdjjdjdj
Tamam atam izindeyimBu tür çözümler dm de çözülsün daha iyi
Hayir dagitmayacaksan forumda paylasmanin mantigi ne onu çözemedimAdam makswin paylaşanları savunmuş işte 😂 her anlam çıkabilir dsjsj
Dağıtım oldu mu kaçırmadım inşallahHayir dagitmayacaksan forumda paylasmanin mantigi ne onu çözemedim
Direk forumda paylasmanin mantigi ne şu kadar x bana ne aw bana ne senin x indenHayir dagitmayacaksan forumda paylasmanin mantigi ne onu çözemedim
Sevincimi paylaşıyorum adı altında şov işte snsnHayir dagitmayacaksan forumda paylasmanin mantigi ne onu çözemedim
Ocakta yemeğin vardır. Kesin yetismezdin yineDağıtım oldu mu kaçırmadım inşallah
Sağolsun dün gece ocağı şenlendirdi bir dostum hahahahOcakta yemeğin vardır. Kesin yetismezdin yine
Maşallah Allah bize de nasip etsin böyle dostlar. Ocakta taş kaynatıyoruz bizSağolsun dün gece ocağı şenlendirdi bir dostum hahahah
Sen işi bilmiyon herkesin cebine göz koyacaksınMaşallah Allah bize de nasip etsin böyle dostlar. Ocakta taş kaynatıyoruz biz
Dur hemen gidip bir fakirin son ekmek parasına göz koyayımSen işi bilmiyon herkesin cebine göz koyacaksın
Koy tabi sen aç kalacağına o ölsünDur hemen gidip bir fakirin son ekmek parasına göz koyayım
Araba modelı ne zaman yukseltıcenKoy tabi sen aç kalacağına o ölsün
Senin cebine indiğim anAraba modelı ne zaman yukseltıcen