Valla kanka 250 lıram olucaktı kredı kartı hortumladıBeş parasızim son parayı oraya atmıştık. Belge istediler attık. Şu an sizin bu kardeşinize destek olmanız gerek. Öğle yemeği şarapta marine edilmiş ren geyiği eti yiyecektim ac kaldım
O sigortanın üstünden devam edemiyor mu? Peki bir yer bulsam sigorta girişi işletme yapsa ondan sonra ise girdiğim de o sigorta üstünden devam eder mi?Kardeşim mecbur çıkış yatıracaksin iki yerde nasıl sigortalı olacaksın. İşe girecehin yer zaten sigortani yapacak ya
Betasus ciddimi dostBeş parasızim son parayı oraya atmıştık. Belge istediler attık. Şu an sizin bu kardeşinize destek olmanız gerek. Öğle yemeği şarapta marine edilmiş ren geyiği eti yiyecektim ac kaldım
Ilk begenen 100 tlBırı cekılıs acsın
Saka bu ardaIlk begenen 100 tl
Hasbinallah inna sabirin. Kardeşim nesini anlamıyorsun. Farzet bı işe girdin sigortani yaptı m sonra ordan çıktın başka yere girdin o da sigortani yaptı. Sigorta aynı sigorta zaten. Zaten primini yatıracak şirket değişmiş olacakO sigortanın üstünden devam edemiyor mu? Peki bir yer bulsam sigorta girişi işletme yapsa ondan sonra ise girdiğim de o sigorta üstünden devam eder mi?
Ciddi dostumBetasus ciddimi dost
Kardesım bugün banlanma gözünü sevım az dur sen kenardaHasbinallah inna sabirin. Kardeşim nesini anlamıyorsun. Farzet bı işe girdin sigortani yaptı m sonra ordan çıktın başka yere girdin o da sigortani yaptı. Sigorta aynı sigorta zaten. Zaten primini yatıracak şirket değişmiş olacak
Problem olursa cokerizCiddi dostum
Katil olmaya hazırımProblem olursa cokeriz
Bakalım dost 24 saat içinde çözülmezse yazarimProblem olursa cokeriz
Ya bro ben şunu anlamadım ben kendim yatırdım mi bağkur oluyor SGK olmuyor sanırım. Ama bir işletme yatırdı mi SGK oluyor herhalde. Bende diyorum ki kendim yatırdim mi bağkur oluyorsa başka yere girecek olduk mu sgk oluyorsa benim ozaman sigorta girişi yapmamın ne anlamı kaliyor. Başka yere girdim mi yatirdigim yatirmsmis gibi olup çıkış yapacaksam yani. Ben anlatamadim sanırım. Bende onda işletme yapsa SGK olsa bende girdiğim de çıkış olmadan üstünden devam eder mi pirim dedim 😅Hasbinallah inna sabirin. Kardeşim nesini anlamıyorsun. Farzet bı işe girdin sigortani yaptı m sonra ordan çıktın başka yere girdin o da sigortani yaptı. Sigorta aynı sigorta zaten. Zaten primini yatıracak şirket değişmiş olacak
Sen haklısn bu konuda eder devam prım konu ne güzel kapandı şimdiYa bro ben şunu anlamadım ben kendim yatırdım mi bağkur oluyor SGK olmuyor sanırım. Ama bir işletme yatırdı mi SGK oluyor herhalde. Bende diyorum ki kendim yatırdim mi bağkur oluyorsa başka yere girecek olduk mu sgk oluyorsa benim ozaman sigorta girişi yapmamın ne anlamı kaliyor. Başka yere girdim mi yatirdigim yatirmsmis gibi olup çıkış yapacaksam yani. Ben anlatamadim sanırım. Bende onda işletme yapsa SGK olsa bende girdiğim de çıkış olmadan üstünden devam eder mi pirim dedim 😅
Öyle olsa bile günün sonunda emekli olacağın zamn bağkur olarak yaptırdığın günlerinde de katkısı oluyor. Boşa gitmiş olmuyor kardeşimYa bro ben şunu anlamadım ben kendim yatırdım mi bağkur oluyor SGK olmuyor sanırım. Ama bir işletme yatırdı mi SGK oluyor herhalde. Bende diyorum ki kendim yatırdim mi bağkur oluyorsa başka yere girecek olduk mu sgk oluyorsa benim ozaman sigorta girişi yapmamın ne anlamı kaliyor. Başka yere girdim mi yatirdigim yatirmsmis gibi olup çıkış yapacaksam yani. Ben anlatamadim sanırım. Bende onda işletme yapsa SGK olsa bende girdiğim de çıkış olmadan üstünden devam eder mi pirim dedim 😅
Bu forumda vurgun yapanlarda hep ya son parasını atıyor yada çok fazla borcu oluyor kardeşim bu ne böyleBeş parasızim son parayı oraya atmıştık. Belge istediler attık. Şu an sizin bu kardeşinize destek olmanız gerek. Öğle yemeği şarapta marine edilmiş ren geyiği eti yiyecektim ac kaldım
Çok asabisin kardeşim. Ten rengin bile değişti baksana. Sinir yaramıyor sanaBu forumda vurgun yapanlarda hep ya son parasını atıyor yada çok fazla borcu oluyor kardeşim bu ne böyle
Teşekkür ederim yaverlerini mankenler hupletsinÖyle olsa bile günün sonunda emekli olacağın zamn bağkur olarak yaptırdığın günlerinde de katkısı oluyor. Boşa gitmiş olmuyor kardeşim
Sarı olduuÇok asabisin kardeşim. Ten rengin bile değişti baksana. Sinir yaramıyor sana
Alısmıs cebınde hesabıbda dolu olmasına boşken kendını kaybedıyor buÇok asabisin kardeşim. Ten rengin bile değişti baksana. Sinir yaramıyor sana