- 30,266
- 22,243
- 113
Şu duruma dusmeyız inşallah puahah
Ekli dosyalar
-
547.3 KB Görüntüleme: 18
Kardeşim mecbur çıkış yatıracaksin iki yerde nasıl sigortalı olacaksın. İşe girecehin yer zaten sigortani yapacak yaNeyse kardeşime derim mükellef yanında çalışıyor bir sürü fatura kestiği yerler var ordan birinden giriş yaptıririz artık. Şimdi başladım mi çıkış yaptıracaksam sigorta giriş ne anlamı kaliyor oyleyse
Eva AVM neEva avm ye bulastiysan sırtını doğrulamazsin sen. Adamlar tefecilikte yeni çığır açtılar
Eva amy kendi sitelerine gir görürsün ama bulaşmaNasil alniyo
Sıteye gırdıgı anda bulasıcak bana öle olduEva amy kendi sitelerine gir görürsün ama bulaşma
Direk kredi mi veriyolarEva amy kendi sitelerine gir görürsün ama bulaşma
Limit açıyorlar telefon yada altın alıyorsun sterlin kuru üzerinden ödeme yapıyorsunEva AVM ne
Tövbe tövbe bu neeŞu duruma dusmeyız inşallah puahah
Altin i nakit hesaba mi gonderiyolarLimit açıyorlar telefon yada altın alıyorsun sterlin kuru üzerinden ödeme yapıyorsun
PTT kargoAltin i nakit hesaba mi gonderiyolar
Kanka benim hesaplarda eksi hesap dahi yok bir tane kredi kartım var eşim kullanıyor onuda arabaya yakıt alırken bir kere dibin dibini gördüm toplamda bankaya olan borç 210k ydı geri ödemesi 400k oldu tövbe ettimLimit açıyorlar telefon yada altın alıyorsun sterlin kuru üzerinden ödeme yapıyorsun
Ağa çok soru soruyorsun. Sitede yazıyor herşey. Ziraat atin jesabi açıyorsun oraya gram altın yatırıyorlar. Ama prosedür uzun iş 20 gün beklersinAltin i nakit hesaba mi gonderiyolar
Hem parası var hem soru cvblıyor yormayın lan adamı 😅Ağa çok soru soruyorsun. Sitede yazıyor herşey. Ziraat atin jesabi açıyorsun oraya gram altın yatırıyorlar. Ama prosedür uzun iş 20 gün beklersin
Onun yerine cevapla kankaHem parası var hem soru cvblıyor yormayın lan adamı 😅
Eva AVM ıyıdır üye oldunOnun yerine cevapla kanka
Kanka tövbe vallahi yiyecek lokmam olmasın yine bulaşmam hele kumar için hayattaEva AVM ıyıdır üye oldun
Beş parasızim son parayı oraya atmıştık. Belge istediler attık. Şu an sizin bu kardeşinize destek olmanız gerek. Öğle yemeği şarapta marine edilmiş ren geyiği eti yiyecektim ac kaldımHem parası var hem soru cvblıyor yormayın lan adamı 😅