- 12,495
- 12,597
- 113
Sorularına cevap vermiş olmanın derin saadeti içindeyim kardeşimTeşekkür ederim yaverlerini mankenler hupletsin
Sorularına cevap vermiş olmanın derin saadeti içindeyim kardeşimTeşekkür ederim yaverlerini mankenler hupletsin
Çok tehlikeli bir durum fakirliğin hiç öyle dezavantajları yoktur meselaAlısmıs cebınde hesabıbda dolu olmasına boşken kendını kaybedıyor bu
Sana ne kardeşimAlısmıs cebınde hesabıbda dolu olmasına boşken kendını kaybedıyor bu
Sen nerden bılıyon fakirliğiÇok tehlikeli bir durum fakirliğin hiç öyle dezavantajları yoktur mesela
Kendimden biliyorum kardeşim kendimdenSen nerden bılıyon fakirliği
Bız paramız olunca dagıtırız huzur buluruz bunlar kule yapınca parayla mutlu olurÇok tehlikeli bir durum fakirliğin hiç öyle dezavantajları yoktur mesela
İflah olmazsıbSana ne kardeşim
Öyle deme metinim bu adam dağıttıklarıni geri toplasa forumu satın alırBız paramız olunca dagıtırız huzur buluruz bunlar kule yapınca parayla mutlu olur
Yav ne dagıtmıs baktım hareketlere 15 k atmış 250 almıs benden arada pek bşey yokÖyle deme metinim bu adam dağıttıklarıni geri toplasa forumu satın alır
Sana ne kardeşimİflah olmazsıb
15.450 atmışım sana 15 değil kardeşim not aldımYav ne dagıtmıs baktım hareketlere 15 k atmış 250 almıs benden arada pek bşey yok
Çok comertsin kardeşim hiç altta kalmamışsın maşallahYav ne dagıtmıs baktım hareketlere 15 k atmış 250 almıs benden arada pek bşey yok
Dağıttığımda gözğm yok borç adı altında alanlar ödese kafiÖyle deme metinim bu adam dağıttıklarıni geri toplasa forumu satın alır
TsklerÇok comertsin kardeşim hiç altta kalmamışsın maşallah
Zor kardeşim zorDağıttığımda gözğm yok borç adı altında alanlar ödese kafi
Hosgeldınız şereflendik hanfendı
Kardeşim derken kardeşim tanıyamadımZor kardeşim zor
Kahretsin kahretsin kahretsin dayanamıyorum kahretsinİş yerindekilerden birinden para karşılığında biraz uyumak için koltuğunu aldım. Biraz kestireyim de zamn geçsin