Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
Beş parasızim son parayı oraya atmıştık. Belge istediler attık. Şu an sizin bu kardeşinize destek olmanız gerek. Öğle yemeği şarapta marine edilmiş ren geyiği eti yiyecektim ac kaldım
Valla kanka 250 lıram olucaktı kredı kartı hortumladı

Ekli dosyalar

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
1,604
113
Kardeşim mecbur çıkış yatıracaksin iki yerde nasıl sigortalı olacaksın. İşe girecehin yer zaten sigortani yapacak ya
O sigortanın üstünden devam edemiyor mu? Peki bir yer bulsam sigorta girişi işletme yapsa ondan sonra ise girdiğim de o sigorta üstünden devam eder mi?

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Beş parasızim son parayı oraya atmıştık. Belge istediler attık. Şu an sizin bu kardeşinize destek olmanız gerek. Öğle yemeği şarapta marine edilmiş ren geyiği eti yiyecektim ac kaldım
Betasus ciddimi dost

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,424
12,439
113
O sigortanın üstünden devam edemiyor mu? Peki bir yer bulsam sigorta girişi işletme yapsa ondan sonra ise girdiğim de o sigorta üstünden devam eder mi?
Hasbinallah inna sabirin. Kardeşim nesini anlamıyorsun. Farzet bı işe girdin sigortani yaptı m sonra ordan çıktın başka yere girdin o da sigortani yaptı. Sigorta aynı sigorta zaten. Zaten primini yatıracak şirket değişmiş olacak

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
Hasbinallah inna sabirin. Kardeşim nesini anlamıyorsun. Farzet bı işe girdin sigortani yaptı m sonra ordan çıktın başka yere girdin o da sigortani yaptı. Sigorta aynı sigorta zaten. Zaten primini yatıracak şirket değişmiş olacak
Kardesım bugün banlanma gözünü sevım az dur sen kenarda

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
1,604
113
Ya bro ben şunu anlamadım ben kendim yatırdım mi bağkur oluyor SGK olmuyor sanırım. Ama bir işletme yatırdı mi SGK oluyor herhalde. Bende diyorum ki kendim yatırdim mi bağkur oluyorsa başka yere girecek olduk mu sgk oluyorsa benim ozaman sigorta girişi yapmamın ne anlamı kaliyor. Başka yere girdim mi yatirdigim yatirmsmis gibi olup çıkış yapacaksam yani. Ben anlatamadim sanırım. Bende onda işletme yapsa SGK olsa bende girdiğim de çıkış olmadan üstünden devam eder mi pirim dedim 😅

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
Ya bro ben şunu anlamadım ben kendim yatırdım mi bağkur oluyor SGK olmuyor sanırım. Ama bir işletme yatırdı mi SGK oluyor herhalde. Bende diyorum ki kendim yatırdim mi bağkur oluyorsa başka yere girecek olduk mu sgk oluyorsa benim ozaman sigorta girişi yapmamın ne anlamı kaliyor. Başka yere girdim mi yatirdigim yatirmsmis gibi olup çıkış yapacaksam yani. Ben anlatamadim sanırım. Bende onda işletme yapsa SGK olsa bende girdiğim de çıkış olmadan üstünden devam eder mi pirim dedim 😅
Sen haklısn bu konuda eder devam prım konu ne güzel kapandı şimdi

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,424
12,439
113
Öyle olsa bile günün sonunda emekli olacağın zamn bağkur olarak yaptırdığın günlerinde de katkısı oluyor. Boşa gitmiş olmuyor kardeşim

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Bu forumda vurgun yapanlarda hep ya son parasını atıyor yada çok fazla borcu oluyor kardeşim bu ne böyle