- 1,141
- 591
- 113
yav niyr kalsın abi adamın şirketten alacağına gelmiyor mu hacizYaparken patrona mı güvenmiş adama kalacak borç
yav niyr kalsın abi adamın şirketten alacağına gelmiyor mu hacizYaparken patrona mı güvenmiş adama kalacak borç
Hayır işte öyle olmuyor o işler, ihtar şirkete çekiyor ve sen o adamı tuttuğun sürece borcun muhattabı o adam oluyor, gecikmesi ve ödenmemesi şirketin puanını kırıyoryav niyr kalsın abi adamın şirketten alacağına gelmiyor mu haciz
vah vaaaah ödesinler o zaman abimmmHayır işte öyle olmuyor o işler, ihtar şirkete çekiyor ve sen o adamı tuttuğun sürece borcun muhattabı o adam oluyor, gecikmesi ve ödenmemesi şirketin puanını kırıyor
niye ödesin kardeşim postalar geçer çalışacak adam mı yokvah vaaaah ödesinler o zaman abimmm
maaşımdan kesiyolar abi işte koca şirkette bir icralık ben olamamniye ödesin kardeşim postalar geçer çalışacak adam mı yok
Seninki 3-5 ayda bitecek miktatdır yada kurumsal değildirmaaşımdan kesiyolar abi işte koca şirkette bir icralık ben olamam
Senin şirket için önemine bağlı olan bir durum bu çünkü çok fazla evrak işi var durumun, örnek veriyorum 300K borç var diyelim ve şirket bunu aydan aya ödemeyi kabul etti, borç bitmeden de ayrıldınız o zaman bi ton evrak işi oluyor şirketin günlerce sürüyor bu durum sigorta şirketinden sigorta kurumuna şirketin muhasebesine alacaklıya alacaklının olduğu bankaya, yani şirket için çok önemli bir pozisyonun yoksa ve yerin kolay dolacaksa kimse uğraşmaz kolay kolay.maaşımdan kesiyolar abi işte koca şirkette bir icralık ben olamam
Hadi şu parayı çek artık gördüm 18K olmusSeninki 3-5 ayda bitecek miktatdır yada kurumsal değildir
ya abi bir de bunlar acayip bir faiz koydu ve her ayın ortasında veya sonunda para bana geri geliyor nasıl yapıcaz peki onuSenin şirket için önemine bağlı olan bir durum bu çünkü çok fazla evrak işi var durumun, örnek veriyorum 300K borç var diyelim ve şirket bunu aydan aya ödemeyi kabul etti, borç bitmeden de ayrıldınız o zaman bi ton evrak işi oluyor şirketin günlerce sürüyor bu durum sigorta şirketinden sigorta kurumuna şirketin muhasebesine alacaklıya alacaklının olduğu bankaya, yani şirket için çok önemli bir pozisyonun yoksa ve yerin kolay dolacaksa kimse uğraşmaz kolay kolay.
Ayrıca şirketin gözünde de güven kırıcı bir durum adam oturur düşünür yani ben 5 aydır maaş veriyorum ve 1₺ bile ödeme yapılmamış demek ki güvenilir birisi değil der
Prosedür şöyle işliyor, senin maaşlı çalıştığın olduğu için maaşına koyulan 4/1 ödemeyi patron işçiye vermeden yatırmak zorunda.
O nedenle borcun muhatabı oluyorsun, işçi ile yollar ayrıldığı zaman işvereni etkilemez
Biliyorum evet borçlu doğrudan işveren oluyor
GunaydinHadi şu parayı çek artık gördüm 18K olmus
Günaydın sen kimdin bir sen kaldın söyleyemeyenGunaydin
Şirket borçlu görünüyor kardeşim para senden kesilsede kağıt üstündeLa saçma sapan konuşmayın dokunan bişey yok şirkete otomatik olarak maaştan kesiyor aylık karşı tarafa gidiyor zaten para neyin borcu neyin kötü. İzlenimi binlerce dosya var herkes şuan borçlu herkesin cebinde para yok bim'de çalıştım zamanında adamlar gık etmedi borcum varken birebir. Muhatap olduğun şirketler laf ediliyor şirket açısından değil bunla mı uğraşacam gibisinden yoksa benim hakkımı gidiyor avukata veriyor çokta şey değil
sakin abim sakinLa saçma sapan konuşmayın dokunan bişey yok şirkete otomatik olarak maaştan kesiyor aylık karşı tarafa gidiyor zaten para neyin borcu neyin kötü. İzlenimi binlerce dosya var herkes şuan borçlu herkesin cebinde para yok bim'de çalıştım zamanında adamlar gık etmedi borcum varken birebir. Muhatap olduğun şirketler laf ediliyor şirket açısından değil bunla mı uğraşacam gibisinden yoksa benim hakkımı gidiyor avukata veriyor çokta şey değil
Bu kadar bılgılıysrn neden sordun 😀La saçma sapan konuşmayın dokunan bişey yok şirkete otomatik olarak maaştan kesiyor aylık karşı tarafa gidiyor zaten para neyin borcu neyin kötü. İzlenimi binlerce dosya var herkes şuan borçlu herkesin cebinde para yok bim'de çalıştım zamanında adamlar gık etmedi borcum varken birebir. Muhatap olduğun şirketler laf ediliyor şirket açısından değil bunla mı uğraşacam gibisinden yoksa benim hakkımı gidiyor avukata veriyor çokta şey değil
Şirketin borcu diye gözüksede benim borcum Onun saliselik kazancı ben girmeden söyledim borçlarım var diye zaten adamın koca bir gümrük firmasıŞirket borçlu görünüyor kardeşim para senden kesilsede kağıt üstünde
Yok şirketi etkilemez çok fazla onu dedim lâ metinBu kadar bılgılıysrn neden sordun 😀