- 2,892
- 1,316
- 113
Sakinimsakin abim sakin
Sakinimsakin abim sakin
İşte bende onu diyorum sen ödüyon ama oda borçlu görünüyor çoğu kurumsal firma sorun ediyor bunuŞirketin borcu diye gözüksede benim borcum Onun saliselik kazancı ben girmeden söyledim borçlarım var diye zaten adamın koca bir gümrük firması
Maasından önce avukatın ıbanına atıcak adam muhatap olmak istemez ona kalmısYok şirketi etkilemez çok fazla onu dedim lâ metin
Neyse çıkarız işten ya başka firmaya bakarız millette ne patronlar var bizdeki patronlarda herşeyi sorun ediyorMaasından önce avukatın ıbanına atıcak adam muhatap olmak istemez ona kalmıs
Zengin patronlar öyle oluyor malesef küçük esnaf olsa sorun etmez bunlarıNeyse çıkarız işten ya başka firmaya bakarız millette ne patronlar var bizdeki patronlarda herşeyi sorun ediyor
Abi adamın kazanması önemli değil ki, kaçırdığınız ayrıntı şu şimdi bu adam aylık belli bir tutarda sana vereceği paradan avukat veya alacaklı olan kişiye para verme sözü veriyor, yani bir sorumluluk alıyor kendi hatasından veya başka bir sebepten yapılacak en ufak hata o şirketin belki de milyon dolarlık kredi çekmesine engel oluyor.Şirketin borcu diye gözüksede benim borcum Onun saliselik kazancı ben girmeden söyledim borçlarım var diye zaten adamın koca bir gümrük firması
İş nerde reıs ben baş vurayımNeyse çıkarız işten ya başka firmaya bakarız millette ne patronlar var bizdeki patronlarda herşeyi sorun ediyor
Mersin gel limandaİş nerde reıs ben baş vurayım
Kanka bu öyle bildiğin yer değil adamın sadece 5 tane muhasebe çalışanı varAbi adamın kazanması önemli değil ki, kaçırdığınız ayrıntı şu şimdi bu adam aylık belli bir tutarda sana vereceği paradan avukat veya alacaklı olan kişiye para verme sözü veriyor, yani bir sorumluluk alıyor kendi hatasından veya başka bir sebepten yapılacak en ufak hata o şirketin belki de milyon dolarlık kredi çekmesine engel oluyor.
Şirket kabul ettikten sonra borcun ilk muhatabı sen olmuyorsun
Yahu neyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz gayet açık ve net anlatıyoruz isterse 5000 çalışanı olsun hepsi seninle mi ilgileniyor veya hata yapma lüksü sıfır mı?Kanka bu öyle bildiğin yer değil adamın sadece 5 tane muhasebe çalışanı var
e bayağı küçük yer bura abiKanka bu öyle bildiğin yer değil adamın sadece 5 tane muhasebe çalışanı var
sizin iş ne üzerine ağabeyYahu neyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz gayet açık ve net anlatıyoruz isterse 5000 çalışanı olsun hepsi seninle mi ilgileniyor veya hata yapma lüksü sıfır mı?
Veya 5 muhasebesi olan adamın 1000 çalışanı vardır ve şirket politikası bu sorumluluğu almıyordur, ben bile kendi iş yerimde ihtar geldiği zaman sigorta giriş çıkışı yapıyorum ve adı geçen şahıs personelim değildir diye yazı gönderiyorum.
O sorumluluğu aklı olan almaz
@Mrlbra bu ağabey dıyo la yoksaaaa?sizin iş ne üzerine ağabey
Hayır değil@Mrlbra bu ağabey dıyo la yoksaaaa?
Adım 2 won kankammmmmmHayır değil
Rol seğil olum 🤣Adım 2 won kankammmmmm
Lan nerde paylasılıyor kuponAdım 2 won kankammmmmm
Ortalığı kızıştırmak istedim yoksa ben sözü başta almıştımRol seğil olum 🤣