Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Şirketin borcu diye gözüksede benim borcum Onun saliselik kazancı ben girmeden söyledim borçlarım var diye zaten adamın koca bir gümrük firması
İşte bende onu diyorum sen ödüyon ama oda borçlu görünüyor çoğu kurumsal firma sorun ediyor bunu

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Şirketin borcu diye gözüksede benim borcum Onun saliselik kazancı ben girmeden söyledim borçlarım var diye zaten adamın koca bir gümrük firması
Abi adamın kazanması önemli değil ki, kaçırdığınız ayrıntı şu şimdi bu adam aylık belli bir tutarda sana vereceği paradan avukat veya alacaklı olan kişiye para verme sözü veriyor, yani bir sorumluluk alıyor kendi hatasından veya başka bir sebepten yapılacak en ufak hata o şirketin belki de milyon dolarlık kredi çekmesine engel oluyor.

Şirket kabul ettikten sonra borcun ilk muhatabı sen olmuyorsun

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,316
113
Abi adamın kazanması önemli değil ki, kaçırdığınız ayrıntı şu şimdi bu adam aylık belli bir tutarda sana vereceği paradan avukat veya alacaklı olan kişiye para verme sözü veriyor, yani bir sorumluluk alıyor kendi hatasından veya başka bir sebepten yapılacak en ufak hata o şirketin belki de milyon dolarlık kredi çekmesine engel oluyor.

Şirket kabul ettikten sonra borcun ilk muhatabı sen olmuyorsun
Kanka bu öyle bildiğin yer değil adamın sadece 5 tane muhasebe çalışanı var

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Kanka bu öyle bildiğin yer değil adamın sadece 5 tane muhasebe çalışanı var
Yahu neyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz gayet açık ve net anlatıyoruz isterse 5000 çalışanı olsun hepsi seninle mi ilgileniyor veya hata yapma lüksü sıfır mı?

Veya 5 muhasebesi olan adamın 1000 çalışanı vardır ve şirket politikası bu sorumluluğu almıyordur, ben bile kendi iş yerimde ihtar geldiği zaman sigorta giriş çıkışı yapıyorum ve adı geçen şahıs personelim değildir diye yazı gönderiyorum.

O sorumluluğu aklı olan almaz

marlonbranda

KOPKAPTAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
591
113
Yahu neyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz gayet açık ve net anlatıyoruz isterse 5000 çalışanı olsun hepsi seninle mi ilgileniyor veya hata yapma lüksü sıfır mı?

Veya 5 muhasebesi olan adamın 1000 çalışanı vardır ve şirket politikası bu sorumluluğu almıyordur, ben bile kendi iş yerimde ihtar geldiği zaman sigorta giriş çıkışı yapıyorum ve adı geçen şahıs personelim değildir diye yazı gönderiyorum.

O sorumluluğu aklı olan almaz
sizin iş ne üzerine ağabey