- 1,110
- 261
- 83
Aynen para kripto da var iddaa boş isGonlumden sabah uyaninca 3 5 tane bitcoin gormek geçiyor hesapta ama bi umut bekliyorus belki yanlislikla atan olur
Aynen para kripto da var iddaa boş isGonlumden sabah uyaninca 3 5 tane bitcoin gormek geçiyor hesapta ama bi umut bekliyorus belki yanlislikla atan olur
Etkiliyor sen ödemeyince iş verenin oluyor o borç vs vs öyle durumlar vardı yani icra dosyasında şirketin ve patronun da adı geçiyor borçlu olarakDostlar kolay gelsin iyi forumlar aranızda bilen varmı limana işe girdim 5 ay oldu sabah patron aradı 4 tane icra dosyam vardı sırayla geldi hepsi bunları hallet yoksa yollarımızı ayırmak zorunda kalacağız dedi bu icralar şirketide etkiliyor dedi böyle bişey varmı gerçekten nerde çalışsam sorun olmadı ilk defa burası böyle bişey dedi
Adana nın neresi laAdanadayım😂
e söyle patrona param yok de ödesin maaştan düşürtsün madem laf söylüyorDostlar kolay gelsin iyi forumlar aranızda bilen varmı limana işe girdim 5 ay oldu sabah patron aradı 4 tane icra dosyam vardı sırayla geldi hepsi bunları hallet yoksa yollarımızı ayırmak zorunda kalacağız dedi bu icralar şirketide etkiliyor dedi böyle bişey varmı gerçekten nerde çalışsam sorun olmadı ilk defa burası böyle bişey dedi
Öder mi yav benim 100 bin lira borç onun saniyelik kazancı ama ödemeze söyle patrona param yok de ödesin maaştan düşürtsün madem laf söylüyor
e o zaman konuşmayacak niye borcun var diye borcu çalışmadan nasıl ödeyecekmişsin sorsaydın birÖder mi yav benim 100 bin lira borç onun saniyelik kazancı ama ödemez
O maç ta büyük şike döner gol bile cikmayabilid belkidePsg inter maçına
Çoğu büyük şirket sorun eder bunu zaten devlet bile sorun ediyor bu tarz şeylerie o zaman konuşmayacak niye borcun var diye borcu çalışmadan nasıl ödeyecekmişsin sorsaydın bir
valla çalıştığım şirkete icra dosyam gitti çok şükür laf etmediler, peki bunu bahane gösterip işten kovsalar tazminat veriyolar mıÇoğu büyük şirket sorun eder bunu zaten devlet bile sorun ediyor bu tarz şeyleri
O kadarını bilmiyorum ama şirketlerinde adı geçiyor o icra dosyaaında borçlu olarakvalla çalıştığım şirkete icra dosyam gitti çok şükür laf etmediler, peki bunu bahane gösterip işten kovsalar tazminat veriyolar mı
Yaparken patrona mı güvenmiş adama kalacak borçe o zaman konuşmayacak niye borcun var diye borcu çalışmadan nasıl ödeyecekmişsin sorsaydın bir
Prosedür şöyle işliyor, senin maaşlı çalıştığın olduğu için maaşına koyulan 4/1 ödemeyi patron işçiye vermeden yatırmak zorunda.O kadarını bilmiyorum ama şirketlerinde adı geçiyor o icra dosyaaında borçlu olarak
Biliyorum evet borçlu doğrudan işveren oluyorProsedür şöyle işliyor, senin maaşlı çalıştığın olduğu için maaşına koyulan 4/1 ödemeyi patron işçiye vermeden yatırmak zorunda.
O nedenle borcun muhatabı oluyorsun, işçi ile yollar ayrıldığı zaman işvereni etkilemez