Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

yesiltepe535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,110
261
83
Boğa sezonu başlıyacak BTC yukseliyor bu ay rekoru kırar sonra altcoin sezonu ver elini milyinerler gelsin

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,316
113
Dostlar kolay gelsin iyi forumlar aranızda bilen varmı limana işe girdim 5 ay oldu sabah patron aradı 4 tane icra dosyam vardı sırayla geldi hepsi bunları hallet yoksa yollarımızı ayırmak zorunda kalacağız dedi bu icralar şirketide etkiliyor dedi böyle bişey varmı gerçekten nerde çalışsam sorun olmadı ilk defa burası böyle bişey dedi

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Dostlar kolay gelsin iyi forumlar aranızda bilen varmı limana işe girdim 5 ay oldu sabah patron aradı 4 tane icra dosyam vardı sırayla geldi hepsi bunları hallet yoksa yollarımızı ayırmak zorunda kalacağız dedi bu icralar şirketide etkiliyor dedi böyle bişey varmı gerçekten nerde çalışsam sorun olmadı ilk defa burası böyle bişey dedi
Etkiliyor sen ödemeyince iş verenin oluyor o borç vs vs öyle durumlar vardı yani icra dosyasında şirketin ve patronun da adı geçiyor borçlu olarak

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kiezza düştü kalktı kiezza Kale boş

marlonbranda

KOPKAPTAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
591
113
e söyle patrona param yok de ödesin maaştan düşürtsün madem laf söylüyor

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
valla çalıştığım şirkete icra dosyam gitti çok şükür laf etmediler, peki bunu bahane gösterip işten kovsalar tazminat veriyolar mı
O kadarını bilmiyorum ama şirketlerinde adı geçiyor o icra dosyaaında borçlu olarak

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
O kadarını bilmiyorum ama şirketlerinde adı geçiyor o icra dosyaaında borçlu olarak
Prosedür şöyle işliyor, senin maaşlı çalıştığın olduğu için maaşına koyulan 4/1 ödemeyi patron işçiye vermeden yatırmak zorunda.

O nedenle borcun muhatabı oluyorsun, işçi ile yollar ayrıldığı zaman işvereni etkilemez

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Prosedür şöyle işliyor, senin maaşlı çalıştığın olduğu için maaşına koyulan 4/1 ödemeyi patron işçiye vermeden yatırmak zorunda.

O nedenle borcun muhatabı oluyorsun, işçi ile yollar ayrıldığı zaman işvereni etkilemez
Biliyorum evet borçlu doğrudan işveren oluyor