- 18,515
- 16,838
- 113
Kabul etmiyorum@egehandro ile @Metings1905 ödül rolü olsun mu lutfyynnn
Kabul etmiyorum@egehandro ile @Metings1905 ödül rolü olsun mu lutfyynnn
Para bölünüyor dımıKabul etmiyorum
Yooo bölünmezPara bölünüyor dımı
Tamam sadece bana olsunYooo bölünmez
No@egehandro ile @Metings1905 ödül rolü olsun mu lutfyynnn
Adamsın
Yavrum anlıyorum seni bizim burası otomatik herşey banka talimatlı benim maaşın icrasına bile banka bakıyor ama patron mıymıntı olunca tabi böyle oluyorYahu neyi anlamamakta ısrar ediyorsunuz gayet açık ve net anlatıyoruz isterse 5000 çalışanı olsun hepsi seninle mi ilgileniyor veya hata yapma lüksü sıfır mı?
Veya 5 muhasebesi olan adamın 1000 çalışanı vardır ve şirket politikası bu sorumluluğu almıyordur, ben bile kendi iş yerimde ihtar geldiği zaman sigorta giriş çıkışı yapıyorum ve adı geçen şahıs personelim değildir diye yazı gönderiyorum.
O sorumluluğu aklı olan almaz
🍌 al ağzın boş kalmasınTamam sadece bana olsun
Bak sımdı bende bşey diyence ortalık karıscak müdahele et çabuk @Mrlbra 😀 sende bunu alllll 🍭🍌 al ağzın boş kalmasın
Sizin aranı iyi kavga çıkmazBak sımdı bende bşey diyence ortalık karıscak müdahele et çabuk @Mrlbra 😀 sende bunu alllll 🍭
Neyse sen zaten bildirmişsindir modlar uyanınca siler 😅Bak sımdı bende bşey diyence ortalık karıscak müdahele et çabuk @Mrlbra 😀 sende bunu alllll 🍭
Sen öle sanSizin aranı iyi kavga çıkmaz
Delikanlı olanla kavga edilir o yüzden kavga çıkmazSizin aranı iyi kavga çıkmaz
Değilse yapmayojın ciddenSen öle san
@Mrlbra uyarcakmsın yoksa kavga cıkcakDelikanlı olanla kavga edilir o yüzden kavga çıkmaz
Ağlama hemen ya@Mrlbra uyarcakmsın yoksa kavga cıkcak
@Mrlbra ağlama dıyo bakAğlama hemen ya
Olum ciddi iseniz yapmayın germeyin şimdi birisi atlayacak işi ciddiye bindircel@Mrlbra uyarcakmsın yoksa kavga cıkcak
Ağlama o zaman kardeşim@Mrlbra ağlama dıyo bak