- 1,037
- 310
- 83
Nasılsın reisAleyküm Selam
Nasılsın reisAleyküm Selam
İdare ediyoruzNasılsın reis
Olum konunun değnekçisi ben miyim aq niye herkes bana atıyor 😅 dağıtıp geliyom2 k attım kanka maaştan @Barrios ta var 5 kısı
Olduda biz mi atmadık metinCemsın bu adamlardan bu ay 10 k para aldım senden pırasa aldım
Allah bereket versinİdare ediyoruz
Puşt youtube'de takipçi toplamak için sokaktaki aç çocuğa dürüm ısmarlayan primci herif gibi adımızı yazıp duruyor şaplaklamak lazım bu metiniOlum niye sayıyon durumu olmayan birisini görünce bizden, durumun varsa atesler geçersin
Yere düşen tostu sen al lanPuşt youtube'de takipçi toplamak için sokaktaki aç çocuğa dürüm ısmarlayan primci herif gibi adımızı yazıp duruyor şaplaklamak lazım bu metini
@Barrios ta varOlum konunun değnekçisi ben miyim aq niye herkes bana atıyor 😅 dağıtıp geliyom
Bereket versin2 k attım kanka maaştan @Barrios ta var 5 kısı
Deynekçi ege pauahahahah 🤣Olum konunun değnekçisi ben miyim aq niye herkes bana atıyor 😅 dağıtıp geliyom
Tamam o kaldı bi ibanını bulayım atacam
Benim kini @butragueno devredelim
@Barrios @butragueno devrettı la bılgın olsun ister rol ister muz alın pıjajaOlum konunun değnekçisi ben miyim aq niye herkes bana atıyor 😅 dağıtıp geliyom
Bizede devreden biri olsa keşke 😂@Barrios @butragueno devrettı la bılgın olsun ister rol ister muz alın pıjaja
Urfalının parası ile onlyfans üyeliği alsana takılırız aq urfalı burda olsa o da öyle yap derdiTamam o kaldı bi ibanını bulayım atacam
Hak ettiysem eyvallah2 k attım kanka maaştan @Barrios ta var 5 kısı
Geç kaldık para geldi ben suvata gönderiyorum o zmn söylersin ona@Barrios @butragueno devrettı la bılgın olsun ister rol ister muz alın pıjaja
Maaş dediğine bakma eski kocasından nafaka alıyor
Yok lan bir de nafaka mı verecem aqMaaş dediğine bakma eski kocasından nafaka alıyor