- 12,525
- 12,736
- 113
Kardeşim senin ilk iş gunun değil mi ne geziyorsun burda. Zorla kendini kovdurmak mi istiyorsun. Seni işe gönderene kadar fıtık olduk zatenKullanma kardesım bela
Kardeşim senin ilk iş gunun değil mi ne geziyorsun burda. Zorla kendini kovdurmak mi istiyorsun. Seni işe gönderene kadar fıtık olduk zatenKullanma kardesım bela
Çay saatı laKardeşim senin ilk iş gunun değil mi ne geziyorsun burda. Zorla kendini kovdurmak mi istiyorsun. Seni işe gönderene kadar fıtık olduk zaten
1 bardaktan fazla içmeÇay saatı la
çay saati ne olum ingiliz misiniz siz türkün yemek molası olur dürümü 3 lokmada yutar işine dönerÇay saatı la
@Northe vardı puştAkşam ben kıme söz verdım roll ıcın @egehandro @Fterim1905 vardı 2 kısı daha vardı
Lan aldıgını bıze atıyor bızım ıcın alıyor kendisi ıcın değil 😀@Mrlbra utanmaz herif gittin 300₺ ödül mü aldın çocuğun konusundan 😅
Roll açtırda para görsün forum kuruduk 🤣Akşam ben kıme söz verdım roll ıcın @egehandro @Fterim1905 vardı 2 kısı daha vardı
Evlenecek olum adam böyle böyle başlık parası çıkacak@Mrlbra utanmaz herif gittin 300₺ ödül mü aldın çocuğun konusundan 😅
Bende vardım Erhan vardı . Erhani birinci seçtin ilk onu unuttuyorsun.puhabahaAkşam ben kıme söz verdım roll ıcın @egehandro @Fterim1905 vardı 2 kısı daha vardı
1 kısı daha vardı kımdı la@Northe vardı puşt
@Naruto1 kısı daha vardı kımdı la
Ben roll yapmam kanka inanılmaz saçma geliyor zaten kazanan burada zınklaşıyor mal mıyız tanımadığımız adamlara para verekAkşam ben kıme söz verdım roll ıcın @egehandro @Fterim1905 vardı 2 kısı daha vardı
Sadece beğendim zor maç yazdım çocuk bana dm att dedi@Mrlbra utanmaz herif gittin 300₺ ödül mü aldın çocuğun konusundan 😅
MantıklıBen roll yapmam kanka inanılmaz saçma geliyor zaten kazanan burada zınklaşıyor mal mıyız tanımadığımız adamlara para verek
5 kısı maşallahBende vardım Erhan vardı . Ergani birinci seçtin ilk onu unuttuyorsun.puhabaha
Yav ben roll dıyorum sen harclık anla ısteBen roll yapmam kanka inanılmaz saçma geliyor zaten kazanan burada zınklaşıyor mal mıyız tanımadığımız adamlara para verek
Sende mı sıfırsın lanBen uyumaya gdypm dostlarım uyanınca goruseuz förü tuta tuta yataga gdyor6n
Çocuğun kafa çalışıyo 300 verdi 3000 çıkarır o 😅Sadece beğendim zor maç yazdım çocuk bana dm att dedi