- 18,515
- 16,838
- 113
Annesinde 11K var geceden beri, uyanınca koşa koşa gidip alır büyük ihtimalleSende mı sıfırsın lan
Annesinde 11K var geceden beri, uyanınca koşa koşa gidip alır büyük ihtimalleSende mı sıfırsın lan
Whatsp bakHadi canım ciddi misin
Metin bende vardım5 kısı maşallah
Yav ben roll dıyorum sen harclık anla ıste
Yok ben tamam istemyom bseySende mı sıfırsın lan
Gönder kardeşim o zaman dede çevirip uyuyalım vbetten bilgenin gönlü olsun dün onun sayesinde kupon yaptık 2-35 kısı maşallah
Yav ben roll dıyorum sen harclık anla ıste
Atatürk resımlerını karıstıyordum azdahaMetin bende vardım
Metin bi dm atsanaAtatürk resımlerını karıstıyordum azdaha
Şu peygamberden daha cok aç gezdim diyen çocuğa ulaş da bi 200₺ at geç zekattır aqAtatürk resımlerını karıstıyordum azdaha
Kanka @Northe @Erhan2121 sen @Fterim1905 kım vardı baskaGönder kardeşim o zaman dede çevirip uyuyalım vbetten bilgenin gönlü olsun dün onun sayesinde kupon yaptık 2-3
Cemsın bu adamlardan bu ay 10 k para aldım senden pırasa aldımMetin bi dm atsana
Olum niye sayıyon durumu olmayan birisini görünce bizden, durumun varsa atesler geçersin
Lan söz verdıklerım kımdı yanlıs yapmayalımOlum niye sayıyon durumu olmayan birisini görünce bizden, durumun varsa atesler geçersin
GulmıcemAmk haramı yedırdık cocuklwra öğretmen aryor oğlan bayılmış okulda anasnı sıkım boyle ısın
Reis bende gülmemek için sıçacam şimdi, çok geçmiş olsunAmk haramı yedırdık cocuklwra öğretmen aryor oğlan bayılmış okulda anasnı sıkım boyle ısın
SagolReis bende gülmemek için sıçacam şimdi, çok geçmiş olsun
4 kişi işteLan söz verdıklerım kımdı yanlıs yapmayalım
Aleyküm SelamSelamün aleyküm günaydın beyler
2 k attım kanka maaştan @Barrios ta var 5 kısı4 kişi işte