- 2,802
- 1,811
- 113
Mersinin kizlarini begenende ne bilim 🤣Alakam yok o mersinin kızlarını beğeniyo galiba
Mersinin kizlarini begenende ne bilim 🤣Alakam yok o mersinin kızlarını beğeniyo galiba
Mersin'de misinMersinin kizlarini begenende ne bilim 🤣
AdanaMersin'de misin
Günaydın aslan parçasıGünaydın mübarekler
Ne mubaregi kardesim biz iflah olmayiz 🤣Günaydın mübarekler
Günaydın komşuGünaydın mübarekler
Mersin'de yaşamadıb belli ki hiç yada ilçelerindd yaşadın 🤣 pozcu sahil mezitli sahil bi takıl bakalım kızlarını beğeniyor muaun üniversite caddesi falan
Ben 3 ay kaldım marinanın karşısında ki sitelerdeMersin'de yaşamadıb belli ki hiç yada ilçelerindd yaşadın 🤣 pozcu sahil mezitli sahil bi takıl bakalım kızlarını beğeniyor muaun üniversite caddesi falan
Yok kanka bana hitap etmiyor gittim çok 🤣Mersin'de yaşamadıb belli ki hiç yada ilçelerindd yaşadın 🤣 pozcu sahil mezitli sahil bi takıl bakalım kızlarını beğeniyor muaun üniversite caddesi falan
1. Ve 4. Setlere girmeDeli çıkacam bu normal mi beyler 3. Set 17.5 üst oynadım ilk 2 sete bakın 3. Sete bakınEkli dosyayı görüntüle 779869
O 1 sayiyida almasaymış zahmet etmişDeli çıkacam bu normal mi beyler 3. Set 17.5 üst oynadım ilk 2 sete bakın 3. Sete bakınEkli dosyayı görüntüle 779869
3. Sete girmiş zaten1. Ve 4. Setlere girme
Kör olmuşum 🤣🤣3. Sete girmiş zaten
Etine dolgun mu olsunloser's içi pasif var mı?
Orta halli olsun. Kendi yağında kavrulsunEtine dolgun mu olsun