- 80,244
- 53,079
- 113
Hocam önemli olan simdi uye olduktan sonra dönmesi pauhah hemşo gecende atti uye olduk gitti kari pauhahaDemek ki ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanıyor
Hocam önemli olan simdi uye olduktan sonra dönmesi pauhah hemşo gecende atti uye olduk gitti kari pauhahaDemek ki ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanıyor
Küstürdüler kardeşim soğuttular insanlıktan
Zaten siyahkenler de bir faydasını göremedik dostSaca alistikta sakallarda beyazladi be usta
Demek ki sert seviyor hemşoHemso ben direkt yazdim 250 ekliceksen uye olayim link atti uye ol davet bonusu diye pauha
Poker olmayınca serdar abi YouTube'a sardı
Seni dinlemeliyim demi
Beyazkende gormycez hee aslan hocamZaten siyahkenler de bir faydasını göremedik dost
Yok yav bende tel no sms istemediVala üyeoik acacaktim tel no sms ile dogrulanmali yazdı üye olurken
Her beyaz bir saç teli bir tecrübe demek kardeşim anlayabileneZaten siyahkenler de bir faydasını göremedik dost
Vala bilmiyorum dost acaba ip Türkiye değil diye mi istediYok yav bende tel no sms istemedi
Hayat, ölümle bitecek bir derstir atamHer beyaz bir saç teli bir tecrübe demek kardeşim anlayabilene
Dostum o karıya yaz bonusu güzel 2500 çekimliSaca alistikta sakallarda beyazladi be usta
Bnce dinleme yani tavsiyemi dinle ama derdimi dinleme evin yolunu bulamazsin.Seni dinlemeliyim demi
Teneffüs lazım biraz amaHayat, ölümle bitecek bir derstir atam
Olablir VPN turkiyden deneVala bilmiyorum dost acaba ip Türkiye değil diye mi istedi
Kapışırız bu konudaBnce dinleme yani tavsiyemi dinle ama derdimi dinleme evin yolunu bulamazsin.
Dünya yuvarlak olduğu için insan 5 dakikalığına bir köşeye cekilemiyor maalesef atamTeneffüs lazım biraz ama
Eklendi hemşo thanksDemek ki sert seviyor hemşo
Yok la mobile legends oynuyorum belki geyik vardir diye konuya bakdi, biraz efkar biraz keder biraz dert varmis.aklima babamin bi lafi geldi derki benim derdim senin derdini siher 😂Poker olmayınca serdar abi YouTube'a sardı
VPN açtık şimdi kim bu günahın vebalini ödeyecekOlablir VPN turkiyden dene