- 80,249
- 53,086
- 113
Ne yaziyoz laHocam üye değilsin kesin
kupavip1000.com
Ne yaziyoz laHocam üye değilsin kesin
kupavip1000.com
2 gün diyoz ya ayrıca allah bereket versin kardeşim bende ekmek alabilmek için 15₺ ihtiyaö kredisine başvurdum sabahdün belki 10k giriş çıkış oldu reddettiler bugün kahpeler
Hocam daha sıkıntıHocam erkek diyor la yani iliskisinde bir sorun yok sanirsam
Değilim yazayım hemenHocam üye değilsin kesin
kupavip1000.com
Aldatıldık sonuçta kardeşimDesene öyle beyaz tribe soktun beni şurada 5 dakkadir
Ekmek yeme zararlı kaslı plaj vücudunu bozmasın sonra2 gün diyoz ya ayrıca allah bereket versin kardeşim bende ekmek alabilmek için 15₺ ihtiyaö kredisine başvurdum sabah
Biraz kur yap karıya. Uye olursam banada deneme 250 ekler misiniz Pp çok tatlı bu arada diye yazNe yaziyoz la
Bozmaz karın kaslarımın hemen altında dont stop dövmesi varEkmek yeme zararlı kaslı plaj vücudunu bozmasın sonra
Yap o numaradan benimSms onayı istiyor sms gelmio ki yapalım
Sms istemiyor o dediğim siteSms onayı istiyor sms gelmio ki yapalım
Boşver ya zaten ilk adımdan yatacaz uğraşmaya değmezYap o numaradan benim
Vala üyeoik acacaktim tel no sms ile dogrulanmali yazdı üye olurkenSms istemiyor o dediğim site
Belki yatmazsın kardeşimVala üyeoik acacaktim tel no sms ile dogrulanmali yazdı üye olurken
Puahahah flört desen var urfalı sen çok tehlikelisinBiraz kur yap karıya. Uye olursam banada deneme 250 ekler misiniz Pp çok tatlı bu arada diye yaz
Hemso ben direkt yazdim 250 ekliceksen uye olayim link atti uye ol davet bonusu diye pauhaBiraz kur yap karıya. Uye olursam banada deneme 250 ekler misiniz Pp çok tatlı bu arada diye yaz
Biraz kur yap karıya. Uye olursam banada deneme 250 ekler misiniz Pp çok tatlı bu arada diye yaz
Demek ki ne istediğini bilen erkeklerden hoşlanıyorHemso ben direkt yazdim 250 ekliceksen uye olayim link atti uye ol davet bonusu diye pauha
Uzayda yok öyle bir ihtimalBelki yatmazsın kardeşim