Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Yok la mobile legends oynuyorum belki geyik vardir diye konuya bakdi, biraz efkar biraz keder biraz dert varmis.aklima babamin bi lafi geldi derki benim derdim senin derdini siher 😂
Taş yerinde ağırdır demiş eskiler abi bu da o hesap. Herkesin sıkıntısı kendi içinde çok büyük maalesef

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Yok la mobile legends oynuyorum belki geyik vardir diye konuya bakdi, biraz efkar biraz keder biraz dert varmis.aklima babamin bi lafi geldi derki benim derdim senin derdini siher 😂
Ne diyor sarkida serdar abi dertsiz insan yok dayı gezdim yalan dünyayı

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Küçükken benim babam senin babanı döver derdik büyüdük benim derdim senin derdini yener demeye başladık

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,364
723
113
Beyler şimdi içeriğide geldi bunu geçen sene tiwtterda retweet yaptık diye ceza yemiştik 1.5 yıl oldu karar buydu 19700 tl ödeme yaıcaksıjız demişti ben arayınca o zaman hiç biryerdede gözükmediği için bende bir ödeme yapmadım bunu 1 haftaiçindd yapmazsam içeri alırlar mı beni öyle yazıyor var mı bilgi sahibi

Ekli dosyalar

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Beyler şimdi içeriğide geldi bunu geçen sene tiwtterda retweet yaptık diye ceza yemiştik 1.5 yıl oldu karar buydu 19700 tl ödeme yaıcaksıjız demişti ben arayınca o zaman hiç biryerdede gözükmediği için bende bir ödeme yapmadım bunu 1 haftaiçindd yapmazsam içeri alırlar mı beni öyle yazıyor var mı bilgi sahibi
Alamazlar yatarı yok

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Öyle yazmıyor ama eminmişim içeri girmeyelim ödeyecek yoksa bir şekilde her türlü öderimde bunu ben işe 2 hafta sonra giricrm 1.5 ay sonra maaşı alıp ödesem sorun olmaz mı acaba
Hiç bişey olmaz eminim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,103
22,076
113
@Mrlbra bunun cezası farklı 7258 5c maddesı hapıs cezası var bahıs oynatmaya aracılıktan acılmıs buna oynamaktan degıl