- 18,515
- 16,838
- 113
Evlenecek miydin kardeşimkanka kızın birine söz verdim instada tanıştık kız güzel ama mal aq sapyoseksüellik var ben de biraz yaprak kımıldamadı erkenden kaçtım
Evlenecek miydin kardeşimkanka kızın birine söz verdim instada tanıştık kız güzel ama mal aq sapyoseksüellik var ben de biraz yaprak kımıldamadı erkenden kaçtım
Ulaaa yarisini verir insan oğluna ayip etmis heBenım peder de oynıyor amk playson oynuyor bır gece 75 k cektı amk gözümün önünde mega vurdu 5 k atesledı şaka yapmıyorum bu arada gerçek
Olsun kanka inan seninle flört etmek daha keyifli olur düşün gfasdgsdgsgsdEvlenecek miydin kardeşim
Doğru ya hak veriyorum benim İnstagram manken dolu ama zekaları kendi bağcıklarını bağlamaya yetmezOlsun kanka inan seninle flört etmek daha keyifli olur düşün gfasdgsdgsgsd
Kanka cırkın kızlar daha çok verıyor kendını guresırken begensın dıye 😀😀kanka kızın birine söz verdim instada tanıştık kız güzel ama mal aq sapyoseksüellik var ben de biraz yaprak kımıldamadı erkenden kaçtım
Bomboş aq 2 muhabbet etmek içimden gelmedi uzay boşluğu çıktıDoğru ya hak veriyorum benim İnstagram manken dolu ama zekaları kendi bağcıklarını bağlamaya yetmez
Altına imzamı atarım çirkin kızlar çok daha zeki oluyor aqKanka cırkın kızlar daha çok verıyor kendını guresırken begensın dıye 😀😀
Hesabı kım odedıBomboş aq 2 muhabbet etmek içimden gelmedi uzay boşluğu çıktı
o ödetmedi ben ödetmedim ortak ödedik mecburen gfkdghfdHesabı kım odedı
O sırada benim kayinbabam; kumardan kim iflah oldu, kim kazandı oglumBenım peder de oynıyor amk playson oynuyor bır gece 75 k cektı amk gözümün önünde mega vurdu 5 k atesledı şaka yapmıyorum bu arada gerçek
bi gün ben de hamburger yicem hem de chipotle soslu..ARKASASLAR BETEWIN ARSDI SIKAYETVSRI SILVRM 4000 EKLIYCEK BILGINIZ OLSUN COK ILGILENDILER SAGOLSUNLAR
Siteye mi eklicekARKASASLAR BETEWIN ARSDI SIKAYETVSRI SILVRM 4000 EKLIYCEK BILGINIZ OLSUN COK ILGILENDILER SAGOLSUNLAR
Arby’s mi bebi gün ben de hamburger yicem hem de chipotle soslu..
@Fterim1905 senden çok sevınmıstır puauaARKASASLAR BETEWIN ARSDI SIKAYETVSRI SILVRM 4000 EKLIYCEK BILGINIZ OLSUN COK ILGILENDILER SAGOLSUNLAR
Dur bunu yasdim ya ekran atcam sikwyetvwrida kaldirip. 4 ekliycem dedi acelya. Bizjm hatamiz dediSiteye mi eklicek
Yavaşça parayı alıp uzakşasDur bunu yasdim ya ekran atcam sikwyetvwrida kaldirip. 4 ekliycem dedi acelya. Bizjm hatamiz dedi
Dur bunu yasdim ya ekran atcam sikwyetvwrida kaldirip. 4 ekliycem dedi acelya. Bizjm hatamiz dedi