- 12,148
- 11,930
- 113
Çabuk halledin de hafta sonu çocuklar kapıda bekliyor Hamburg yemeye AVM ye götürecem deBetewin aradi halletmeye caliscaz dedi aksamki konuyu 4 binimi verin cocuklae hamburger yiyemedi dedim
Çabuk halledin de hafta sonu çocuklar kapıda bekliyor Hamburg yemeye AVM ye götürecem deBetewin aradi halletmeye caliscaz dedi aksamki konuyu 4 binimi verin cocuklae hamburger yiyemedi dedim
Hahahah marti etinden salama alistilarNusrettemi yiyo çocuklar dayı 4000 e fazla lükse alıştırıyon yiğenleri bak![]()
He o zaman gönderirler belkiSikayet vara yazdim kanka konusmalar var elimde 5 yap 5 cek dedikleri. Buju dyip sildinz dedim aradi inceleyip halletcem dedi kari
Ins verirler kanka be 4 biniÇabuk halledin de hafta sonu çocuklar kapıda bekliyor Hamburg yemeye AVM ye götürecem de
paşa paşa popeyeste 240 tl hamburger menü çıtır tavuk topları 1 kanat ve 1 buttta var iyidir buHahahah marti etinden salama alistilar
Büyük ihtimalle verirler geri dönüş yaptıklarına göreIns verirler kanka be 4 bini
Ins be kralBüyük ihtimalle verirler geri dönüş yaptıklarına göre
Acilimi kral cocuklar acisz yiyor 🤣🤣paşa paşa popeyeste 240 tl hamburger menü çıtır tavuk topları 1 kanat ve 1 buttta var iyidir bu![]()
Reis senin yüzünden ülke 3 tane daha kumarbaz kazanacak gibi 😅Acilimi kral cocuklar acisz yiyor 🤣🤣
Şikayeti kaldır ödeyelim derlerse kabul etme ödemeyi yapın zaten kaldırırım ne işim var şikayetle benim derdim çocukların hamburgeri deIns be kral
Kardesim orduya geldim istanbukdan. 2 tane teysemin kizi dusmus kumara 3 tane teyseminoglu sabah aksam bunlae kumar oynuyor. Teysemin kizlari kocalari zengin 200 liradan egt digital donuyolar şok oldum herkes dusmus benim cocuklarda oynar kesinReis senin yüzünden ülke 3 tane daha kumarbaz kazanacak gibi 😅
Hahahahahahaa ulan gaddaarrŞikayeti kaldır ödeyelim derlerse kabul etme ödemeyi yapın zaten kaldırırım ne işim var şikayetle benim derdim çocukların hamburgeri de
Acısız dayıAcilimi kral cocuklar acisz yiyor 🤣🤣
Sen oynamıyon zatenKardesim orduya geldim istanbukdan. 2 tane teysemin kizi dusmus kumara 3 tane teyseminoglu sabah aksam bunlae kumar oynuyor. Teysemin kizlari kocalari zengin 200 liradan egt digital donuyolar şok oldum herkes dusmus benim cocuklarda oynar kesin
😅Kardesim orduya geldim istanbukdan. 2 tane teysemin kizi dusmus kumara 3 tane teyseminoglu sabah aksam bunlae kumar oynuyor. Teysemin kizlari kocalari zengin 200 liradan egt digital donuyolar şok oldum herkes dusmus benim cocuklarda oynar kesin
Mal mısın kumarbaz adamın by bültende dışarda ne işi varDışarı çıktık adana cayır cayır yanıyor eve zor attık kendimizi bune olm
Kanka mevzu ben degil herkes oynuyor teyzemin kizlarini gorunce sok oldum kocalarindan gizli oynuyolar yanimda cocuga bez alcam mama alcam diyip para istyor oynuyor egt. Kocasi denizci lavuk atyor bu kumara dusuyorSen oynamıyon zaten
Benım peder de oynıyor amk playson oynuyor bır gece 75 k cektı amk gözümün önünde mega vurdu 5 k atesledı şaka yapmıyorum bu arada gerçekKanka mevzu ben degil herkes oynuyor teyzemin kizlarini gorunce sok oldum kocalarindan gizli oynuyolar yanimda cocuga bez alcam mama alcam diyip para istyor oynuyor egt. Kocasi denizci lavuk atyor bu kumara dusuyor
kanka kızın birine söz verdim instada tanıştık kız güzel ama mal aq sapyoseksüellik var ben de biraz yaprak kımıldamadı erkenden kaçtımMal mısın kumarbaz adamın by bültende dışarda ne işi var