- 22,435
- 23,079
- 113
Valla pek inanmam ama forumda paylaşmadan çok iyi kazanıyorum buraya atınca bayaa işler terse Dönüyor 😀Sabah kaybettiğinde yanında ben vardım kankammm demekki bende bır cenabetlik var pushhs
Valla pek inanmam ama forumda paylaşmadan çok iyi kazanıyorum buraya atınca bayaa işler terse Dönüyor 😀Sabah kaybettiğinde yanında ben vardım kankammm demekki bende bır cenabetlik var pushhs
kumar bu kanka az sonra 5k çözersin 3-4 cypher bi bakmışsın geri 100k yapmışsın belli olmaz ama en iyi senin bilmen lazım girişi iyi çıkışı kötü oluyor iyi gün kötü günün başına az gelmediArada böyle düşmek iyi oluyor ama 🤣 çevreni görüyon mesela mart ayını hatırlarsan 60-70 farklı kişye 80e yakın dağıttık sonra battık sonra zor zamanı gördük ve ikinci çıkışta kişiler hep sabitti
Ben çözdüm olayı sabah 7 tane kupon attım buraya 10 tl ile basladım @Barrios geldı yattı kuponValla pek inanmam ama forumda paylaşmadan çok iyi kazanıyorum buraya atınca bayaa işler terse Dönüyor 😀
sana hep diyorum paylaşma götümü yırtıyorum hemen konu açıyon aqValla pek inanmam ama forumda paylaşmadan çok iyi kazanıyorum buraya atınca bayaa işler terse Dönüyor 😀
30 a yakın burada alacak ne demek aqBu sefer tam batmış sayılmam ama alacak aşırı fazla öderlerse sırf iş yerinden 60+70e yakın alacak var 30a yakın burda var o yüzden pek takmıyo gibiyim
Dagıtımları sen olesıne mı yaptı sanıyorsun hepsını yazıyor deftere30 a yakın burada alacak ne demek aq
70 TL atayım sil bunu kardeşimBen çözdüm olayı sabah 7 tane kupon attım buraya 10 tl ile basladım @Barrios geldı yattı kupon
Dağıtım değil olum ne dağıtımıDagıtımları sen olesıne mı yaptı sanıyorsun hepsını yazıyor deftere
Cünüp70 TL atayım sil bunu kardeşim
İfşa edıldın70 TL atayım sil bunu kardeşim
Borç burada derken forumda konuda değil30 a yakın burada alacak ne demek aq
Abdestsiz gezdiğimi hatırlamam
Lısteyı çok merak ettımBorç burada derken forumda konuda değil
Gözlüğü çikar gözlerini görelimAbdestsiz gezdiğimi hatırlamam
İçinde bildiklerin var 😎Lısteyı çok merak ettım
Anladım senin evlenmen lazım artık oğlunla nba takip etme zamanın gelmişBorç burada derken forumda konuda değil
@Northe 600 $İçinde bildiklerin var 😎
Kız istiyorumAnladım senin evlenmen lazım artık oğlunla nba takip etme zamanın gelmiş
Hadı yarışma yapalım ilk 5 ı bılmeye calısalım 1.tekelali 😀İçinde bildiklerin var 😎