- 22,435
- 23,079
- 113
Memlekete döncem 1-2 hafta içinde yoğun bir serüven beni bekliyor Önümüzdeki 5-6 ay boyuncaHayirdir nereye la
Memlekete döncem 1-2 hafta içinde yoğun bir serüven beni bekliyor Önümüzdeki 5-6 ay boyuncaHayirdir nereye la
1.29 rdan bizi yatırıyon ama1.30 dan yatıyorum 1.40 tan yatmıyorum ilk olucak bu yatarsam gsdkgks
Iyi bakalim hayirlisi olsunMemlekete döncem 1-2 hafta içinde yoğun bir serüven beni bekliyor Önümüzdeki 5-6 ay boyunca
Pauahahhahhahha1.29 rdan bizi yatırıyon ama
Ben hala özet izliyorumPauahahhahhahha
Ben hala özet izliyorum
o maçı sen koydun geldin 3 maç yapıp geldin kolpa fırıncı- dün barçayada 1 oynuyordun sayemde kurtardın üst yaptın insan bi teşekkür eder üstünde iftiracı fırıncı1.29 rdan bizi yatırıyon ama
Olmadı yatmadı1.30 dan yatıyorum 1.40 tan yatmıyorum ilk olucak bu yatarsam gsdkgks
yatmaz tabi wonn sen beni @Mrlbra ile karıştırdın herhalde biz profesyonelizOlmadı yatmadı
😎🥶🥺😀😅🤫🥶😒💕😘😣😕😡😨🤔😨🤤🐦⬛🪼🐦⬛🪼🐦⬛🩶🩷🪻🐦⬛🛜🐦⬛🦁🐻❄🐻❄🙉🐸🐮🐻❄🙊🐻❄🏸🥏🥏🥎🥏⛳🏑🏍🚎🚕🏍🦼o maçı sen koydun geldin 3 maç yapıp geldin kolpa fırıncı- dün barçayada 1 oynuyordun sayemde kurtardın üst yaptın insan bi teşekkür eder üstünde iftiracı fırıncı
Tüm tuşlara mı bastın aq gdskgsdkghs😎🥶🥺😀😅🤫🥶😒💕😘😣😕😡😨🤔😨🤤🐦⬛🪼🐦⬛🪼🐦⬛🩶🩷🪻🐦⬛🛜🐦⬛🦁🐻❄🐻❄🙉🐸🐮🐻❄🙊🐻❄🏸🥏🥏🥎🥏⛳🏑🏍🚎🚕🏍🦼
Vay be kocadık tabiyatmaz tabi wonn sen beni @Mrlbra ile karıştırdın herhalde biz profesyoneliz
metinlerin maskarası oldunVay be kocadık tabi
Fakir misin artık telefonlarda tuş yokTüm tuşlara mı bastın aq gdskgsdkghs
Adam 310 alt bahsı bulup alıyoryatmaz tabi wonn sen beni @Mrlbra ile karıştırdın herhalde biz profesyoneliz
Arada böyle düşmek iyi oluyor ama 🤣 çevreni görüyon mesela mart ayını hatırlarsan 60-70 farklı kişye 80e yakın dağıttık sonra battık sonra zor zamanı gördük ve ikinci çıkışta kişiler hep sabittimetinlerin maskarası oldun
tuşlu asker telefonu kullanıyorum hala aqFakir misin artık telefonlarda tuş yok
Sabah kaybettiğinde yanında ben vardım kankammm demekki bende bır cenabetlik var pushhsArada böyle düşmek iyi oluyor ama 🤣 çevreni görüyon mesela mart ayını hatırlarsan 60-70 farklı kişye 80e yakın dağıttık sonra battık sonra zor zamanı gördük ve ikinci çıkışta kişiler hep sabitti