- 37,535
- 37,697
- 113
Torpil mi var kardeşim bu nasıl memurlukÇalışıyorum hemde memur olarak günlük çalışma 3 saat onunda burda geçiriyorum![]()
Torpil mi var kardeşim bu nasıl memurlukÇalışıyorum hemde memur olarak günlük çalışma 3 saat onunda burda geçiriyorum![]()
@Mrlbra kardeşimizle ilgilenir misinBendede 500k var kanka kime devredeyim sen seç 🤣
İyi valla çok sevindimO iş halloldu
Ss aldık suatım üçü mü baz alalım beşi mi3 5 aya yokum burada ve kumarla ilgili her seyde son espriler diye algilayin dhaa cok gülün puahha
Yok metinim temelli vurup gidebilirsek ne güzel olmazsada sokarim kumarinaAskerlık mı
Erhan da günlük olarak bırakıyo bu sekılde iflah olmuyorYok metinim temelli vurup gidebilirsek ne güzel olmazsada sokarim kumarina
3 5 arasi işte 5 doldu mu atarsin ss iSs aldık suatım üçü mü baz alalım beşi mi
Benim son 1-2 haftam kaldı ondan sonra hafta bir ancak girerim oda dağırım için 🤣Yok metinim temelli vurup gidebilirsek ne güzel olmazsada sokarim kumarina
Metinim ne zamn gordun boyle bisey yazdigimi ben bir defa yazarim puahhaErhan da günlük olarak bırakıyo bu sekılde iflah olmuyor
Şaka bi yana gidip kurtulana sevinirim3 5 arasi işte 5 doldu mu atarsin ss i
Hee girmeden de olur ibana atarsin kanka puahhaBenim son 1-2 haftam kaldı ondan sonra hafta bir ancak girerim oda dağırım için 🤣
Aynen ben girmrsemde attıklarım beni etiketleyip roll açsın 🤣 ben burda olmucamHee girmeden de olur ibana atarsin kanka puahha
Forumu özleriz o ayri ama kumari hic özlemem puahha burada karşilasilan vakalar bambaska ak resmen her türden insana şahit oluyon inanilmaz bir deryaŞaka bi yana gidip kurtulana sevinirim
Bu forum bile ayrı bağımlılık
Yazma la oderız 300 k ne kı önce benım 30 k borcu odeyek 😀😀Metinim ne zamn gordun boyle bisey yazdigimi ben bir defa yazarim puahha
Hayirdir nereye laAynen ben girmrsemde attıklarım beni etiketleyip roll açsın 🤣 ben burda olmucam
Sevgılım benden habersiz piercing yaptırmısForumu özleriz o ayri ama kumari hic özlemem puahha burada karşilasilan vakalar bambaska ak resmen her türden insana şahit oluyon inanilmaz bir derya
Senın lakab 1.40 oldu olucak
1.30 dan yatıyorum 1.40 tan yatmıyorum ilk olucak bu yatarsam gsdkgksSenın lakab 1.40 oldu olucak