- 31,764
- 23,384
- 113
KerpetenliiiAliiiiii
KerpetenliiiAliiiiii
Kardeşim lutfen uzun yazi yazma yeteryanlış anlama biz kardeşiz yoksa s*kimde olmaz banane derim ama senin oynadıgın kumar kumar değil sen intihar komandosu gibi davranıyon 2 gün burada sigara parası atmadı sana neredeyse kimse değil mi zarzor çözdün sigara aldın kendine banada oluyor öyle sonrasında diğer gün 5-10k vurdun 1 saat içinde piç ettin tüm parayı gözümle şahit oldum buna seni bi dost oldugum için üzüldüm yani 20k yapsan hayrı yok 30k için 20 yi direkt atıp yalan edicen biraz kontrol kanka lütfen yanlış anlama
Kanka bu sene olmayacak sanırım ya her sene yaza doğru oluyordu bu sene özgüven sıfır 100 lirayı basarken elim ayağım titriyor diğer borctan dolayı. Kafa rahat değil ak
Yoksa biz kardeş miyiz puhahaİş olarak kimse benim kadar boş vakti yoktur. 8 saat mesainin 7.5 saati oturuyorum ama gel gör ki kafa rahat değil
Kanka valla haklısın bak ama o gece 6 k falan çektim zaten 4 k sini dağıttım. Kalan 2 k ile yine yükselip pic ettim. Kalan kar o dağıtım oldu işte ama borç var kanka mecbur riskli alıp hepsini oynuyorum aciliyet bı yerde beni öldürüyor zatebyanlış anlama biz kardeşiz yoksa s*kimde olmaz banane derim ama senin oynadıgın kumar kumar değil sen intihar komandosu gibi davranıyon 2 gün burada sigara parası atmadı sana neredeyse kimse değil mi zarzor çözdün sigara aldın kendine banada oluyor öyle sonrasında diğer gün 5-10k vurdun 1 saat içinde piç ettin tüm parayı gözümle şahit oldum buna seni bi dost oldugum için üzüldüm yani 20k yapsan hayrı yok 30k için 20 yi direkt atıp yalan edicen biraz kontrol kanka lütfen yanlış anlama
1 kere uzun yazarım kardeşim ben sonrasına karışmamKardeşim lutfen uzun yazi yazma yeter
Adami niye bozdun simdi ayipKardeşim lutfen uzun yazi yazma yeter
İnsanın en büyük düşmanı aciliyet bak ege yana yana 7k arıyor ver 6k aciliyeti yüzünden 7k yapamaz piç eder malesefKanka valla haklısın bak ama o gece 6 k falan çektim zaten 4 k sini dağıttım. Kalan 2 k ile yine yükselip pic ettim. Kalan kar o dağıtım oldu işte ama borç var kanka mecbur riskli alıp hepsini oynuyorum aciliyet bı yerde beni öldürüyor zateb
Benim kadar olamazsın gaddarİş olarak kimse benim kadar boş vakti yoktur. 8 saat mesainin 7.5 saati oturuyorum ama gel gör ki kafa rahat değil
O zmn benim borçları da sana devredeyim nasılsa kardeşiz ne farkeder😂Yoksa biz kardeş miyiz puhaha
Aynı anda cümlelerin bitiş şekli
onun keyfi yerinde parası çok kayın pederi zengin işi gücü yerinde ev yazlık araba her şey var kafa rahat ondan eğleniyo bizle oAdami niye bozdun simdi ayip
AliiiiiiAdami niye bozdun simdi ayip
O zmn sen çalışmıyorsun kardeşim 😂Benim kadar olamazsın gaddar
Uzatmabiraderyanlış anlama biz kardeşiz yoksa s*kimde olmaz banane derim ama senin oynadıgın kumar kumar değil sen intihar komandosu gibi davranıyon 2 gün burada sigara parası atmadı sana neredeyse kimse değil mi zarzor çözdün sigara aldın kendine banada oluyor öyle sonrasında diğer gün 5-10k vurdun 1 saat içinde piç ettin tüm parayı gözümle şahit oldum buna seni bi dost oldugum için üzüldüm yani 20k yapsan hayrı yok 30k için 20 yi direkt atıp yalan edicen biraz kontrol kanka lütfen yanlış anlama
Çalışıyorum hemde memur olarak günlük çalışma 3 saat onunda burda geçiriyorumO zmn sen çalışmıyorsun kardeşim 😂
Içgüveyse bide tadindan yenmez deseneonun keyfi yerinde parası çok kayın pederi zengin işi gücü yerinde ev yazlık araba her şey var kafa rahat ondan eğleniyo bizle o![]()
O iş hallolduİnsanın en büyük düşmanı aciliyet bak ege yana yana 7k arıyor ver 6k aciliyeti yüzünden 7k yapamaz piç eder malesef
3 5 aya yokum burada ve kumarla ilgili her seyde son espriler diye algilayin dhaa cok gülün puahhaonun keyfi yerinde parası çok kayın pederi zengin işi gücü yerinde ev yazlık araba her şey var kafa rahat ondan eğleniyo bizle o![]()
Kardeşim ben 8 saatin 30 dk sini çalışıyorum diyorum sen 3 saat diyorsun.Çalışıyorum hemde memur olarak günlük çalışma 3 saat onunda burda geçiriyorum![]()
Askerlık mı3 5 aya yokum burada ve kumarla ilgili her seyde son espriler diye algilayin dhaa cok gülün puahha
Bendede 500k var kanka kime devredeyim sen seç 🤣O zmn benim borçları da sana devredeyim nasılsa kardeşiz ne farkeder😂