http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
yanlış anlama biz kardeşiz yoksa s*kimde olmaz banane derim ama senin oynadıgın kumar kumar değil sen intihar komandosu gibi davranıyon 2 gün burada sigara parası atmadı sana neredeyse kimse değil mi zarzor çözdün sigara aldın kendine banada oluyor öyle sonrasında diğer gün 5-10k vurdun 1 saat içinde piç ettin tüm parayı gözümle şahit oldum buna seni bi dost oldugum için üzüldüm yani 20k yapsan hayrı yok 30k için 20 yi direkt atıp yalan edicen biraz kontrol kanka lütfen yanlış anlama
Kardeşim lutfen uzun yazi yazma yeter

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,535
37,697
113

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,056
13,548
113
yanlış anlama biz kardeşiz yoksa s*kimde olmaz banane derim ama senin oynadıgın kumar kumar değil sen intihar komandosu gibi davranıyon 2 gün burada sigara parası atmadı sana neredeyse kimse değil mi zarzor çözdün sigara aldın kendine banada oluyor öyle sonrasında diğer gün 5-10k vurdun 1 saat içinde piç ettin tüm parayı gözümle şahit oldum buna seni bi dost oldugum için üzüldüm yani 20k yapsan hayrı yok 30k için 20 yi direkt atıp yalan edicen biraz kontrol kanka lütfen yanlış anlama
Kanka valla haklısın bak ama o gece 6 k falan çektim zaten 4 k sini dağıttım. Kalan 2 k ile yine yükselip pic ettim. Kalan kar o dağıtım oldu işte ama borç var kanka mecbur riskli alıp hepsini oynuyorum aciliyet bı yerde beni öldürüyor zateb

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Kanka valla haklısın bak ama o gece 6 k falan çektim zaten 4 k sini dağıttım. Kalan 2 k ile yine yükselip pic ettim. Kalan kar o dağıtım oldu işte ama borç var kanka mecbur riskli alıp hepsini oynuyorum aciliyet bı yerde beni öldürüyor zateb
İnsanın en büyük düşmanı aciliyet bak ege yana yana 7k arıyor ver 6k aciliyeti yüzünden 7k yapamaz piç eder malesef

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Uzatmabirader