- 8,887
- 10,990
- 113
Spinco yatır 1k ya 3 çark veriyor sonra en düşük çark 30 tl çıkıyor 3000tl ye kadar var ama çarkın içinde kayıp yaşarsan %25 kayıp bonuuusu bildiğim bu varŞaka değil la söyleyin bi ben hep roket alıyodum ama nb
Spinco yatır 1k ya 3 çark veriyor sonra en düşük çark 30 tl çıkıyor 3000tl ye kadar var ama çarkın içinde kayıp yaşarsan %25 kayıp bonuuusu bildiğim bu varŞaka değil la söyleyin bi ben hep roket alıyodum ama nb
Miktarı merak ettim hergün aynı mesajı görüyorumLa ne olacak borc alip vermemistir
Yok meşakaetli teşekkür ederim ilginize gideyim 4 orana basayım tek maçSpinco yatır 1k ya 3 çark veriyor sonra en düşük çark 30 tl çıkıyor 3000tl ye kadar var ama çarkın içinde kayıp yaşarsan %25 kayıp bonuuusu bildiğim bu var
Betkarede %50 freebet var marittede betgarda da %100 vermez kimse kolay kolayŞaka değil la söyleyin bi ben hep roket alıyodum ama nb
Miktar ne acaba çok merak ettim çünkü bu frankcastle kolay kolay sinirlenen bir adama benzemiyor@Frank castle ferdimin amcaoglu var burda borclwrini kapatyor gel @Fterim1905 e yaz 🤣🤣🤣
Kupon takibi yasak kardeşimİngiltere 1-1 maximen
Kral adamin kumar krizi geldiyse 100 lira bile krize sokar napcan bunis boyleMiktar ne acaba çok merak ettim çünkü bu frankcastle kolay kolay sinirlenen bir adama benzemiyor
Özür dilerimKupon takibi yasak kardeşim
O adam düzgün adam miktar farketmez kanka zoruna gitmistirMiktarı merak ettim hergün aynı mesajı görüyorum
Zaten iptal pujahaKupon takibi yasak kardeşim
Ulan iptal butonu musun sen LHPŞFDKMHOKDFKZaten iptal pujaha
Düzgün biri mi bende patlayacaktım, 😀O adam düzgün adam miktar farketmez kanka zoruna gitmistir
Tmm ben sucluyum gent aslinda 5 5 bitti pardon ya puahhahUlan iptal butonu musun sen LHPŞFDKMHOKDFK
gel teke tek şu konu 3-5 saat kapansın ikimizinde hiç ceza almışlığı yok bu forumdaDüzgün biri mi bende patlayacaktım, 😀
Sen beni böyle kamçıla tamam mı tahrik et böyle pis herifTmm ben sucluyum gent aslinda 5 5 bitti pardon ya puahhah
Aynen baska biride ona yanlis yapmisti ayni sekilDüzgün biri mi bende patlayacaktım, 😀
Yok kardeşim ben örnek biriyimgel teke tek şu konu 3-5 saat kapansın ikimizinde hiç ceza almışlığı yok bu forumda![]()