Trabzon 9 olsaydı 10k oluyordu çok üzgünümEve geldim viski ile marine edilmiş koç yanağı yiycem sonra biraz içicem
Trabzon 9 olsaydı 10k oluyordu çok üzgünümEve geldim viski ile marine edilmiş koç yanağı yiycem sonra biraz içicem
Forumda şişman yoktur diye dusunuyom puhsha kumardan yemek yemeye vakit kalmiyodur puhahaYabancı korku filmlerine döndü yüzyıllar önce ölen ferdinin ruhu forumda geziyor ilk şişman gözlüklü kim varsa o araya gidecek beyler
Yıh aw 9 neTrabzon 9 olsaydı 10k oluyordu çok üzgünüm
Ne var 50 den beri 2 gol bekledik atmadılarYıh aw 9 ne
Beni karıştırmayın, biz İstanbul’a anlaşırız@sapsap10 sabah sana yazyodu egeyle benim icin soyle forumda wanted ferdi sloganlari yukseliyor. Yakinda başına ödül koyup mitin sitesinde yayinlayacaklar
Tek yumrukla ferdiye tüm alacaklarını unutturman yok mu bro puahfhahBeni karıştırmayın, biz İstanbul’a anlaşırız
Sen ferdiyi gördün mü egeyi 2ye katlar 20 eş parçaya bölerTek yumrukla ferdiye tüm alacaklarını unutturman yok mu bro puahfhah
Amacım zaten o 😅 ferdinin alacağı yok ki olm bi bize sataştı herkes ayaklandı baksana onu arıyor 😅Tek yumrukla ferdiye tüm alacaklarını unutturman yok mu bro puahfhah
Ege'yi sen ne zannettin egenin 2.10 trans tanıdıkları var paramparça ederler ferdiyiSen ferdiyi gördün mü egeyi 2ye katlar 20 eş parçaya böler
Eş parçaya bölecek zeka yok gerisine katılıyorumSen ferdiyi gördün mü egeyi 2ye katlar 20 eş parçaya böler
PuajshajaEge'yi sen ne zannettin egenin 2.10 trans tanıdıkları var paramparça ederler ferdiyi
+1 -1 olacak elbette puajajEş parçaya bölecek zeka yok gerisine katılıyorum
Bayram günü borç istedi gönderdim neyse,Çarşamba söz dedi kaç Çarşamba geçti hatırlamıyorum 😁@Frank castle ? Ne oldu ferdi ile sabahtan beri etiketleyip detay vermiyon
Bu bilerek banlatti kendini herkes alacaklı baksana 😁@Frank castle ferdimin amcaoglu var burda borclwrini kapatyor gel @Fterim1905 e yaz 🤣🤣🤣
Eline geçtimi atar Ferdi sadıktır borcunaBayram günü borç istedi gönderdim neyse,Çarşamba söz dedi kaç Çarşamba geçti hatırlamıyorum 😁
Yetmezse bendeki yanağı verım kankamEve geldim viski ile marine edilmiş koç yanağı yiycem sonra biraz içicem
Kardeşim ben yaşamayi seviyorum araci olamam puahhahaMaç satılır %30 komisyon karşılığı %10 foruma kalıyor %20 bana müracaat için @butragueno
Suresiz banlandi nekadwr takti sanaBu bilerek banlatti kendini herkes alacaklı baksana 😁
Hatırla ali abi dün gibi üçümüz bu köprünün altında nasıl kıydınız bana abi benim ben ömerKardeşim ben yaşamayi seviyorum araci olamam puahhaha