- 22,450
- 23,112
- 113
Maç. Var mı ama bu sefer tersine kasa atcamSen beni böyle kamçıla tamam mı tahrik et böyle pis herif![]()
Maç. Var mı ama bu sefer tersine kasa atcamSen beni böyle kamçıla tamam mı tahrik et böyle pis herif![]()
Kötü örnek örnek değildir kardeşimYok kardeşim ben örnek biriyim
Kups üst won @AllanSaintMaximin kaldi ingilizler ama zorSen beni böyle kamçıla tamam mı tahrik et böyle pis herif![]()
Var ama yok kardeşim burada mobing oluyor sonra biliyorsun azıyorum gdfkhgdfMaç. Var mı ama bu sefer tersine kasa atcam
Aynen bro da bunlar üst falan yapamazKups üst won @AllanSaintMaximin kaldi ingilizler ama zor
Bir delii fırtınaa kopuuyoor beynimdee eyy yine gergin saatlerim başladııııİçip Sabah'a kadar ağlamak istiyorum
Sarkisi bile var kral be icip icip sarhos olmak istiyom sizip bi köşede kalmak istiyomm yasamayi degil ölmek istyomm ahhh ulan ahhİçip Sabah'a kadar ağlamak istiyorum
Fatih hocam 1 1 dedi hala bekliyozAynen bro da bunlar üst falan yapamaz
Yar ben belanin taaa kendisiyimmmBu gece karakolluk olabilirim
Pek asi bir fırıncı gördüm seni bugünBu gece karakolluk olabilirim
Ferdi cik hesaptan kış kışBu gece karakolluk olabilirim
Ördek misinYok kardeşim ben örnek biriyim
Yabancı korku filmlerine döndü yüzyıllar önce ölen ferdinin ruhu forumda geziyor ilk şişman gözlüklü kim varsa o araya gidecek beylerFerdi cik hesaptan kış kış
MetinYabancı korku filmlerine döndü yüzyıllar önce ölen ferdinin ruhu forumda geziyor ilk şişman gözlüklü kim varsa o araya gidecek beyler