- 80,252
- 53,086
- 113
100 lira iyi paraYav ekledi bilge ama dünden 0.60 da kalmıs fark etmedik eşeklik
100 lira iyi paraYav ekledi bilge ama dünden 0.60 da kalmıs fark etmedik eşeklik
evet eski ben yok farkında değil misinizYoldan çıkton mı?
öyle çevirdik işte denk gelmedi 😅100 lira iyi para
Melbourne mi demek istedin 3.5 üst bankoAbi melbora çok komik birisi ahahah ondan sonra northe sevdim çook
Terime ısımamadım soğuk ve gerici birisi
Vsvabslsleoeıeuegsbsbacsnsllsbs ş sksksgsgs bak işte yakaladı yineMelbourne mi demek istedin 3.5 üst banko
en çok beni sev ama anlaştık mıAbi melbora çok komik birisi ahahah ondan sonra northe sevdim çook
Tamam Baba en tehlikeli sensin adanalısın bu kadar abartmaya gerek yoken çok beni sev ama anlaştık mı
Ne alakası var lan yalandan mevzu çıkartma gfsdjhgjkfdTamam Baba en tehlikeli sensin adanalısın bu kadar abartmaya gerek yok
Onların birbirleri ile ilişkisi var çaktırma sevgililerSonra şu antepde parti var mı diyen polonyalılarda biraz tuhaflar
Puajshaja bugün konu kapanmadı ondanNe alakası var lan yalandan mevzu çıkartma gfsdjhgjkfd
Gsde yenilsin hocam puahhaAjaxa bak son 4-5 haftaya 9 puan farkla birinci girio ama 2 maçtirt utrechte 4-0, biraz önce Rotterdamdan sahasında 90+5 de gol yedi 1-0 yenilecek
Soğuk tamam da gerici olduğuma nerden vardın dostAbi melbora çok komik birisi ahahah ondan sonra northe sevdim çook
Kardeşim onlar yasak ilişki yaşıyorSonra şu antepde parti var mı diyen polonyalılarda biraz tuhaflar
GS salak değil hocam puhahaGsde yenilsin hocam puahha
Gs yenilemezGsde yenilsin hocam puahha
Sen çok gergin bir insansın hayatta öyle seziyorumSoğuk tamam da gerici olduğuma nerden vardın dost