ilk yarı 4-6 gol çıkan maçlarda 2. yarı 1 gol anca çıkıyo yırtsan belki 2 ama benim istatistikler bu aralar nanay ne desem tersi gdfs9 gol olur mu acaba trabzonda🤣
4-2 biter o maç9 gol olur mu acaba trabzonda🤣
Ingiliz iptaliyle yatti o kupon hocamFinlandiya 1-1 @AllanSaintMaximin
Kuponunu paylaşarak zaten kaybetti oIngiliz iptaliyle yatti o kupon hocam
Iptalden değil de erken gol yüzünden yatarIngiliz iptaliyle yatti o kupon hocam
Ne yaparsan yap kardeş sen hep kaybedeceksin, sen işin başında kaybetmişsin Eyşan'ı Ömer'e kaybetmişsinIptalden değil de erken gol yüzünden yatar
AliiiiiiNe yaparsan yap kardeş sen hep kaybedeceksin, sen işin başında kaybetmişsin Eyşan'ı Ömer'e kaybetmişsin
Saha nasıl sponsor bulayım ben size kardeşim 😀Bırak şu fırın kürek işleride şu kadar adam sponsor bul bize bi işletme kuralım kumar kumar nereye kadar kardeşim
Senin için eli kolu uzun diyolar hadise'yi Aleyna tilki'yi falan piyasaya çıkaran ünlü eden senmişsin kardeşSaha nasıl sponsor bulayım ben size kardeşim 😀
Hem uzun hem işlevliSenin için eli kolu uzun diyolar hadise'yi Aleyna tilki'yi falan piyasaya çıkaran ünlü eden senmişsin kardeş
Atam yerken "ulan yapıyorum be bu işi" dediğin ürün var mı ekmek, poğaça , börek vs farmetmezSaha nasıl sponsor bulayım ben size kardeşim 😀
O küreği yavaşça yere bırak kardeşimHem uzun hem işlevli
Cigaralı bi kek yapar anında amy winehouse oluyosun kankaAtam yerken "ulan yapıyorum be bu işi" dediğin ürün var mı ekmek, poğaça , börek vs farmetmez