- 22,435
- 23,079
- 113
Küçük kasalık maç çıkar la bende bakayım ciddi kalmadı para haftaiçine kadar hesaptaki paraya güvenip verdik oda gitti eğt sağolsjnO zaman oynama bacak arana koyacak tuborg bulamazsan senle uğraşamayız gsrkljgsd
Küçük kasalık maç çıkar la bende bakayım ciddi kalmadı para haftaiçine kadar hesaptaki paraya güvenip verdik oda gitti eğt sağolsjnO zaman oynama bacak arana koyacak tuborg bulamazsan senle uğraşamayız gsrkljgsd
1400 falan var ona göre çıkarKüçük kasalık maç çıkar la bende bakayım ciddi kalmadı para haftaiçine kadar hesaptaki paraya güvenip verdik oda gitti eğt sağolsjn
Newcastle united maçı ilk yarı 1.5 üst Bayern munich maçı ilk yarı 1.5 üst Fenerbahçe maçı ilk yarı fenerbahçe gol atar al sana 3 maçKüçük kasalık maç çıkar la bende bakayım ciddi kalmadı para haftaiçine kadar hesaptaki paraya güvenip verdik oda gitti eğt sağolsjn
MS istiyorum ben iy oynamamNewcastle united maçı ilk yarı 1.5 üst Bayern munich maçı ilk yarı 1.5 üst Fenerbahçe maçı ilk yarı fenerbahçe gol atar al sana 3 maç
Ben alınacak bişey söylemedim ki@Mrlbra doktor sana gerçekten alınmış la herhalde gelmediğine göre![]()
Tertemiz yatış kuponuNewcastle united maçı ilk yarı 1.5 üst Bayern munich maçı ilk yarı 1.5 üst Fenerbahçe maçı ilk yarı fenerbahçe gol atar al sana 3 maç
Mevzu dünkü mevzuysa evetBen alınacak bişey söylemedim ki
Dünkü mevzuMevzu dünkü mevzuysa evet
Ayrıca onun için bile ben adama özelden yanlış anlama kusura bakma dedimMevzu dünkü mevzuysa evet
Chelsea ev sahibi 2.5 üst giriyosun bekliyosun tek maç hfdlhkfd yani zor evet ama bence everton geride diye risk almalı artık300 e 1k vercek kupon lazım acil
Şimdi kaç maç lazım ms ve ortalama ne oran istiyonAyrıca onun için bile ben adama özelden yanlış anlama kusura bakma dedim
PUAHAHHA
1 tane daha ver kanka freebeti atayımChelsea ev sahibi 2.5 üst giriyosun bekliyosun tek maç hfdlhkfd yani zor evet ama bence everton geride diye risk almalı artık![]()
3-4 maç arası en güvendiklerinden çıkar işte şimdi oran falan diyince saplılıklı düşünülmüyoeŞimdi kaç maç lazım ms ve ortalama ne oran istiyon
Adamı bana benzetmıs alınır tabı ouhahah@Mrlbra doktor sana gerçekten alınmış la herhalde gelmediğine göre![]()