- 8,447
- 10,675
- 113
Tamam bekle bakalım
Kanka sana benzettikte hata ettik onda utanma alınma varmış 🤣Adamı bana benzetmıs alınır tabı ouhahah
Bi insana böyle hakaret edilmez @Mrlbra doktor haklı o zaman PUAHFSAHFHASAdamı bana benzetmıs alınır tabı ouhahah
Ulan dinlemedik dk 30 2 0 butun takim 3.5 oynadik abi dedi 3 oran vardiDuzcesporda yigenim oynuyor 3.5 ust abi yazmis
Kral antep ic sahada puan durumunda 4. Cu sirada icerde gol yememis az yemis baya selcuk inan faktoruyle 1.0 cifte günün kalesi@Mrlbra Fenerbahçe kazanır 2.5 üst Newcastle kazanır 2.5 üst Bayern munich kazanır 2.5 üst kombinlesene bi şunları bakalım
Alanya u19 3.5 üst300 e 1k vercek kupon lazım acil
Fenerbahçeliyim kardeşim ben mantık aramıyorum olacak olacak olacakKral antep ic sahada puan durumunda 4. Cu sirada icerde gol yememis az yemis baya selcuk inan faktoruyle 1.0 cifte günün kalesi
@DoktorX benı bana benzetseler sılah sıkarım haklısn davandaKanka sana benzettikte hata ettik onda utanma alınma varmış 🤣
Ozaman uzak dur abi tuttugun takimdan 2 taraftan uzulme 🥺Fenerbahçeliyim kardeşim ben mantık aramıyorum olacak olacak olacak![]()
Abi afedersin ama sanırım seni yoksaycamBundesliga 16.30 maclarina 3 gol ustu bastim hepsine 31 imi cektim bekliyorum
KiminHala su elemanin kuponunu takipliyorlad bi de odul bekliyorlar yazik yav
A.s kanka
Güzel maçlar varmı broAbi afedersin ama sanırım seni yoksaycam
😃😃Skkimin buyucusu