- 8,447
- 10,675
- 113
Kasası olan adama iy 1.5 bile yeter normal şartlarda ipswich hayvan gibi gol yiyo newcastle hayvan gibi atıyo evinde ve önemli maç yırtması lazım ama bilmiyorum yaİy 2.5 olmaması için bir neden göremiyorum
Kasası olan adama iy 1.5 bile yeter normal şartlarda ipswich hayvan gibi gol yiyo newcastle hayvan gibi atıyo evinde ve önemli maç yırtması lazım ama bilmiyorum yaİy 2.5 olmaması için bir neden göremiyorum
Bira paramız var yeterli miKasası olan adama iy 1.5 bile yeter normal şartlarda ipswich hayvan gibi gol yiyo newcastle hayvan gibi atıyo evinde ve önemli maç yırtması lazım ama bilmiyorum ya
DoğruGitmeseydi son olmazdı
Iki cihanda yakasi bir araya gelmez derler amaBir insanın hayalleri ve umutlarını kırmak ile ayet var mu @jakadal5252
İşte bide herkesi patlatma macida olablir 1-0 gibiKasası olan adama iy 1.5 bile yeter normal şartlarda ipswich hayvan gibi gol yiyo newcastle hayvan gibi atıyo evinde ve önemli maç yırtması lazım ama bilmiyorum ya
Bana kanıt lazım kardeşim ayet var mı yok muIki cihanda yakasi bir araya gelmez derler ama
@sapsap10 ofiste patlamayı severİşte bide herkesi patlatma macida olablir 1-0 gibi
Haykırdım 😄😄😄Ferdi hali yıkama fabrikasında halıların arasında sıkışarak tahriş olmuş
Kasa varsa vur ilk yarı 1.5 üst açıp izleyelim saat 5 te şu an bültende bi ton maç var ama bana çok rahat gelecek bi maç gibi geldi bi kontrol et maçı ama kumar bu hiçbir şeyin garantisi yok geçen ki gibi laf edersen memleketine gelip seni delik deşik etmek zorunda kalabilirim aşkoBira paramız var yeterli mi
Elle tutulur bisey yok🤣Bana kanıt lazım kardeşim ayet var mı yok mu
Laf ederim kesin kardeşim normal para olsa neyse bira parası bu laf edilirKasa varsa vur ilk yarı 1.5 üst açıp izleyelim saat 5 te şu an bültende bi ton maç var ama bana çok rahat gelecek bi maç gibi geldi bi kontrol et maçı ama kumar bu hiçbir şeyin garantisi yok geçen ki gibi laf edersen memleketine gelip seni delik deşik etmek zorunda kalabilirim aşko
O zaman olmazElle tutulur bisey yok🤣
Yetiş ya Hızır ya Ali kim varsaKardeşim bizim şuan bu dünyadaki sıkıntılarımızın giderilmesi lazım acil olarak hz. Kim varsa bi yatdım etsin yalvarırım
Elin sadece malında olucak erkek adamınElle tutulur bisey yok🤣
Kim varsa gelsin acilYetiş ya Hızır ya Ali kim varsa
O zaman oynama bacak arana koyacak tuborg bulamazsan senle uğraşamayız gsrkljgsdLaf ederim kesin kardeşim normal para olsa neyse bira parası bu laf edilir
Evde varda buzlukta unutmuşum donmuş yavO zaman oynama bacak arana koyacak tuborg bulamazsan senle uğraşamayız gsrkljgsd