- 5,162
- 3,070
- 113
@Calypso13 loo özele bak benden habersiz de eşek oynama yine paket olmuşun😁😁😁
Bayılır o dün tek verdi at 20 boy start dan geç çıktı@Calypso13 loo özele bak benden habersiz de eşek oynama yine paket olmuşun😁😁😁
La o ne anlar attan@Calypso13 loo özele bak benden habersiz de eşek oynama yine paket olmuşun😁😁😁
Geçmiş olsun dost@Calypso13 acil yaz muhasebeye yoksa biz çökecez senin paya
GüncelKAYBEDİYORUZ.
Geçmiş olsun suvatım ödül felan almaz sende kaza yaptıtan sonra buraya bunun için mi girdin dostm git kendi işlerini hallet suvatım hatta üstüne para atması lazom sanaTrafik kazası geçirdik bugün ilk kez giriyorum . O konudakikarden iban istiyorum hakları kalmasın . Sende atarsın iban
Teşekkürler dost sana da bol şansGeçmiş olsun dost
İştima alıcam yerine geç lan geçGeçmiş olsun dost
Esas duruşİştima alıcam yerine geç lan geç
İleriiiiiiii bakkkkEsas duruş
En azından askerdeyim ayağına milleti dolandirip kacmadik aqBu nasıl asker bilader 23.5 saat forumda hangi birlikte yapıyor bu arayıp söyleyelim
Dolandırsaydın dolandıılırdım ben sana özelikle bile isteye yapma mı dedik kolundan mı tuttuk fatih terim bile arkandan ağladı bizi dolandrmadı diyeEn azından askerdeyim ayağına milleti dolandirip kacmadik aq
Bu tekali ne oldu verdimj milletin parasını 3 4 gündür giremedim burayaDolandırsaydın dolandıılırdım ben sana özelikle bile isteye yapma mı dedik kolundan mı tuttuk fatih terim bile arkandan ağladı bizi dolandrmadı diye
Kurt yediği ayazı unutur yemediği eti unutmaz tekiali adamdırBu tekali ne oldu verdimj milletin parasını 3 4 gündür giremedim buraya
Tekel bayii açmış diyorlarBu tekali ne oldu verdimj milletin parasını 3 4 gündür giremedim buraya
Barios TekelTekel bayii açmış diyorlar