- 28,531
- 17,476
- 113
Neyse ben gidiyorum az askerlik yapayım
Ya a😀Neyse ben gidiyorum az askerlik yapayım
Helal para kardeşimParan uğursuz gelmedi yine nokta atışı yaptım. güney amerikada 9 maçtan 7si üst oldu 2 tane alt biz gittik coriyi bulduk mallığa 2k gitti lavuklar 15te kırmızı gördü maç bitti orda zaten ak
Ekli dosyayı görüntüle 774046
Kaybetmiş la adamHelal para kardeşim
Cümleye oyle baslamis ki kazanmis sandik megerse kaybetmis kuponunu övuyomusHelal para kardeşim
Önce kazanmış benim paraya sonra kaybetmiştirKaybetmiş la adam
PyauauauaCümleye oyle baslamis ki kazanmis sandik megerse kaybetmis kuponunu övuyomus
Malbora bey 20 gün sonra çaycumaya gelicem nerde ağırlayacaksın beniHelal para kardeşim
Ben merkezdeyim Çaycuma bana 1 saat aw 😀 niye gelcen ayrıca bir ara sapsap suikast düzenliyodu o sebeple miMalbora bey 20 gün sonra çaycumaya gelicem nerde ağırlayacaksın beni
Alıye ulaş puhahaMalbora bey 20 gün sonra çaycumaya gelicem nerde ağırlayacaksın beni
FırınMalbora bey 20 gün sonra çaycumaya gelicem nerde ağırlayacaksın beni
Yok borcunu kapattın suikast olayı rafa kalktıBen merkezdeyim Çaycuma bana 1 saat aw 😀 niye gelcen ayrıca bir ara sapsap suikast düzenliyodu o sebeple mi
Bana değil zaten bana kimse suikast yapamazYok borcunu kapattın suikast olayı rafa kalktı
Eniştemiz çaycumalı tatil maksadıyla define ileri varBen merkezdeyim Çaycuma bana 1 saat aw 😀 niye gelcen ayrıca bir ara sapsap suikast düzenliyodu o sebeple mi
Kapatmasaydın görürdün yapılıyor muydu yapılmıyor muyduBana değil zaten bana kimse suikast yapamaz
Geçen akşam ustanın yaptıgı neydı suikast degıl mı ruhun duymadıBana değil zaten bana kimse suikast yapamaz
Karşi dairedeki kizlar ajan atam dikkat et kanma düşmeeBana değil zaten bana kimse suikast yapamaz
Fırın kesmez bizi ağabey