- 5,156
- 3,068
- 113
Para sıkıntım yok ya olsa zaten gelir helallik isterdim insanlardan sen atKral masraflarına bak istersen ilk önce bi kasko vs var mıydı
Para sıkıntım yok ya olsa zaten gelir helallik isterdim insanlardan sen atKral masraflarına bak istersen ilk önce bi kasko vs var mıydı
Kaskon vardır inşallah sarhoş bi oe pert etti benim aracı uğraşıyoz rayiç bedelini almak için geçmiş olsunAraç da hasar büyük de şükür canimiz az incindi yeni toparlandım . Sende vardın o grupta IBAN atarmisin ozelden
Geçmiş olsun dostumTrafik kazası geçirdik bugün ilk kez giriyorum . O konudakikarden iban istiyorum hakları kalmasın . Sende atarsın iban
Eyvallah reis o zaman senin para bereketli geçmiş olsun tekrardanPara sıkıntım yok ya olsa zaten gelir helallik isterdim insanlardan sen at
Geçmiş olsunTrafik kazası geçirdik bugün ilk kez giriyorum . O konudakikarden iban istiyorum hakları kalmasın . Sende atarsın iban
Geçmiş olsun dostTrafik kazası geçirdik bugün ilk kez giriyorum . O konudakikarden iban istiyorum hakları kalmasın . Sende atarsın iban
Kasko var da kimse vurmadı kardeşim direk bariyeri içine aldı ortadan girdi bariyer benim omuz çıktı kemik çatladı , kardeşime boyunluk takıldıKaskon vardır inşallah sarhoş bi oe pert etti benim aracı uğraşıyoz rayiç bedelini almak için geçmiş olsun
Kötü olmuş geçmiş olsun tekrardanKasko var da kimse vurmadı kardeşim direk bariyeri içine aldı ortadan girdi bariyer benim omuz çıktı kemik çatladı , kardeşime boyunluk takıldı
Sana da geçmiş olsun dostEyvallah reis o zaman senin para bereketli geçmiş olsun tekrardan
10 cm sola gelse akşam haberlerindeydikKötü olmuş geçmiş olsun tekrardan
Okuması bile kötü. Yaşaması apayrı kötüdür. Umarım bir daha olmaz böyle birşeyKasko var da kimse vurmadı kardeşim direk bariyeri içine aldı ortadan girdi bariyer benim omuz çıktı kemik çatladı , kardeşime boyunluk takıldı
Allah korusun10 cm sola gelse akşam haberlerindeydik
Muhasebe90 iban başlatSana da geçmiş olsun dost
Ben miMuhasebe90 iban başlat
Yok yaptığım işlemleri sesli düşünüp yazdımBen mi
Ovv sıkıntılı bi kazaymis bende yıllar önce ölümden dönmüştüm ters yönden kacacam diye kaza yapmak ne demek iyi bilirim Allah beterinden korusunKasko var da kimse vurmadı kardeşim direk bariyeri içine aldı ortadan girdi bariyer benim omuz çıktı kemik çatladı , kardeşime boyunluk takıldı
Pardon ağabeyYok yaptığım işlemleri sesli düşünüp yazdım
Geçmiş olsunKasko var da kimse vurmadı kardeşim direk bariyeri içine aldı ortadan girdi bariyer benim omuz çıktı kemik çatladı , kardeşime boyunluk takıldı