- 30,149
- 22,112
- 113
Onun yerıne 50 tl den cevır benım arkadaş cevırıken 30 k ya 150 k ekran düştü prensesteSatın alma rezalet zaten tövbe ettim
20k satın al 800 ödesin a...
Onun yerıne 50 tl den cevır benım arkadaş cevırıken 30 k ya 150 k ekran düştü prensesteSatın alma rezalet zaten tövbe ettim
20k satın al 800 ödesin a...
Metin o gün herkesi aşağılamıştıMetin o gün konudaki Tebrikler mesajımıza beğeni bile atmamıştı ulan hayat
Yoo dagıtım yaptım @butragueno aldıydı hatırladıgım dm cıldırmıstı senıde tanımıyordum neydı o zamanlar nıckMetin o gün herkesi aşağılamıştı
Oysa ki 150k senin için herhangi bir miktar atam. En büyük müsün bilmiyorum ama çok büyüksünMetin o gün herkesi aşağılamıştı
Tanrı barriosu göremeyenler için @Mrlbra gönderdiOysa ki 150k senin için herhangi bir miktar atam. En büyük müsün bilmiyorum ama çok büyüksün
Hadi kardeşimTanrı barriosu göremeyenler için @Mrlbra gönderdi
Trafik kazası geçirdik bugün ilk kez giriyorum . O konudakikarden iban istiyorum hakları kalmasın . Sende atarsın ibanAt dedinde aklima geldi @Muhasebe90 e bisey mi oldu la adam kac gundur yok ppuhahhaa
Gecmıs olsun lâ napcan dağıtımı kaza yapmıssın varmı bseyTrafik kazası geçirdik bugün ilk kez giriyorum . O konudakikarden iban istiyorum hakları kalmasın . Sende atarsın iban
Vardı da geçti saol 1 hafta oldu nerdeyse . Dağıtım konusunda olsun söz verdik gelir gelmez tutalım bariGecmıs olsun lâ napcan dağıtımı kaza yapmıssın varmı bsey
Geçmiş olsun Allah beterinden korusunTrafik kazası geçirdik bugün ilk kez giriyorum . O konudakikarden iban istiyorum hakları kalmasın . Sende atarsın iban
Almaz kımse boşverVardı da geçti saol 1 hafta oldu nerdeyse . Dağıtım konusunda olsun söz verdik gelir gelmez tutalım bari
Geçmiş olsun reis ciddi bi sey yok inşallahTrafik kazası geçirdik bugün ilk kez giriyorum . O konudakikarden iban istiyorum hakları kalmasın . Sende atarsın iban
Araç da hasar büyük de şükür canimiz az incindi yeni toparlandım . Sende vardın o grupta IBAN atarmisin ozeldenGeçmiş olsun reis ciddi bi sey yok inşallah
Sende at dost 6 kişi olsun toplam rast geleGecmıs olsun lâ napcan dağıtımı kaza yapmıssın varmı bsey
Kral masraflarına bak istersen ilk önce bi kasko vs var mıydıAraç da hasar büyük de şükür canimiz az incindi yeni toparlandım . Sende vardın o grupta IBAN atarmisin ozelden
Saol düşüncen ıcın gerek yok kardesım ıyılesmeye bakSende at dost 6 kişi olsun toplam rast gele