- 37,139
- 37,340
- 113
Bu adama bakamadık direk huzurevine yerleştirdikAynen bakar kanka aynen bakar kanka aynen bakar kanka aynen bakar kanka
Bu adama bakamadık direk huzurevine yerleştirdikAynen bakar kanka aynen bakar kanka aynen bakar kanka aynen bakar kanka
vurmadımda vurcam bu hafta tümbetli olma haftamNe kadar vurdun acil söyle Recai
Geçen kasa 10 hedef 50 rollinginde ulaşıp 15 k dağıttı.Şu mesajda tek doğru info yok amk 7-8 kere okudum
Zaten Batman denen soytarıya kanım hiç ısınmamıştı Forza jokerYouwin yarın öğlen gönderir 2 gibi dm 4-5 olur 😀
Paket olucaz gibi dost@vurucu999 bittiler bu per ama belki uzar
RedAnk ben de bu millet nerde diyorum burada muhabbet döndüğünün farkında değil. Güzel konu bravo marlbora touch blue
Konuda tek eksik paralı bir adamdı eksik olan parça tamamlandı mi dersin dostAnk ben de bu millet nerde diyorum burada muhabbet döndüğünün farkında değil. Güzel konu bravo marlbora touch blue
Tamam 🤣🤣 alarmı kurdum 4e 🤣🤣 %50 vardı onu mu aldın yoksaYouwin yarın öğlen gönderir 2 gibi dm 4-5 olur 😀
uzun mu
Kısauzun mu![]()
KesinlikleArada bir yatırıma ek spin veren konusuna bakın burda param yok diyen orda 5k yatırdım 60 çektim 1k yatırdım kaybettim diyor puajaj
yakışmadı
Yalvarırım isim verArada bir yatırıma ek spin veren konusuna bakın burda param yok diyen orda 5k yatırdım 60 çektim 1k yatırdım kaybettim diyor puajaj
Nöbetteyim kankaOndan değil kayboldun parayimi buldun diye merak ettim kanka
Sadece bir örnek verdim kardeşim buarada yalvarma rica et yalvarıyorum sanaYalvarırım isim ver