- 22,450
- 23,112
- 113
😏Nöbetteyim kanka
😏Nöbetteyim kanka
Kanka bu konu hepimiz için iyi. Ben roll yaptığımda akbabalara vermek istemiyorum. Burada muhabbet edenlerin hemen hemen hepsi gönlü bol etkinlik yapan adamlar. Yarın kredi kartını asgarisini ödeyelim de birşeyler yapalım .Konuda tek eksik paralı bir adamdı eksik olan parça tamamlandı mi dersin dost
Yok kardo ana para. Çekim geç geldiğinde bazen iyi oluyor. Bir gün sonraya para cepte garanti gibi. Mazoşistlik var bende biraz 😀Tamam 🤣🤣 alarmı kurdum 4e 🤣🤣 %50 vardı onu mu aldın yoksa
Beni burda bulamazsanız orda ılurumArada bir yatırıma ek spin veren konusuna bakın burda param yok diyen orda 5k yatırdım 60 çektim 1k yatırdım kaybettim diyor puajaj
EşşeklikDürüstlük mü enayilik mi
Seni biliyoruz zatenBeni burda bulamazsanız orda ılurum
2 seçenek var sadeceEşşeklik
Enayilik2 seçenek var sadece
Üzüyosun beni bana kurtuluşu bulunEnayilik
Noldu kurtuluşa gemi battı herhaldeÜzüyosun beni bana kurtuluşu bulun
Geçen 500ü 15bin yapıp geri verdik ayın sonu gelmiyor@Valenciennes distin kardeşim sen bilirsin 49 kuruşu 500 yapmak için kaçlı kombine lazım
1 ay öncesine kadar konuşuyoduk İspanya'daydı en son engelleştik ama İBANı Kayıtlı diye ben düzenli atouorim bi şeyler kötüydü durumu en son bayaaNoldu kurtuluşa gemi battı herhalde
4.30 da iş var uyuyamam taksi parasını tuborga verdik nede olsa biri kazanır atar 200-300 dedik kar yağmış dağlaraGeçen 500ü 15bin yapıp geri verdik ayın sonu gelmiyor
80 yapmam lazımdı hırsın kurbanı olduk. 49 kuruş zor dost yat uyu 2 saatin kalmış
Ofisi inlettim son cümleye4.30 da iş var uyuyamam taksi parasını tuborga verdik nede olsa biri kazanır atar 200-300 dedik kar yağmış dağlara
Bizimde 4 saatimiz kaldı gram uyku yok4.30 da iş var uyuyamam taksi parasını tuborga verdik nede olsa biri kazanır atar 200-300 dedik kar yağmış dağlara
3 saate çıkıcam ben çıkıyom siz gidiyonuzBizimde 4 saatimiz kaldı gram uyku yok
Yine ölü gibi dolaşcaz işyerinde
Dostlarımız hep kötü durumumuza ev ofis mahalle inletiyor son zamanlardaOfisi inlettim son cümleye
Bizim arkaya çalışma yapıyorlarDostlarımız hep kötü durumumuza ev ofis mahalle inletiyor son zamanlarda
Yapsınlar güzel olurBizim arkaya çalışma yapıyorlar