- 22,450
- 23,112
- 113
Bence sen o 5-6 da yoksun dostBen 5.6 nın neresindeyim
Bence sen o 5-6 da yoksun dostBen 5.6 nın neresindeyim
Doktor bahia maçına ortaya gol al ilk yarıBen 5.6 nın neresindeyim
Paran bittigi gün içinde olursun doktor hiç merak etmeBen 5.6 nın neresindeyim
Sigara kullanmıyor kardeşim suatHem bi sigara ısmarlayım sana hemde seninle bi iş yapcaz
Bugun göklere paramın olmadığını yazdım atam hesap ta 4.39 kuruş var maalesefMaalesef bi 4k atıver
Sana bugün ben açtıracaktım da paramız yatmadı. Günlerdir bu saatlerde açardın bugün açamamışsın kardoAtam sizin demi paranız yok
Günde 67 defa suat sigara kullanmıyor diyorsun ne bu kamu spotu muSigara kullanmıyor kardeşim suat
Başlatırız kral bi üçlü yaparız onaSigara kullanmıyor kardeşim suat
Boyaca maçı iy gol olursa dm ibanParan bittigi gün içinde olursun doktor hiç merak etme
Sen de dm at canoSana bugün ben açtıracaktım da paramız yatmadı. Günlerdir bu saatlerde açardın bugün açamamışsın kardo
Ne zaman yatar tahniniSana bugün ben açtıracaktım da paramız yatmadı. Günlerdir bu saatlerde açardın bugün açamamışsın kardo
Tüm paraların üstünde atam varAtam sizin demi paranız yok
Senden iki defa odul aldim doktor bu bana kafi suanlik eyw düşündüğün için saolBoyaca maçı iy gol olursa dm iban
Hani ne parası yağıyor ben mi görmüyorumOlum konuya para yagıyo bizde şemsiye mi var ak
Yarın öğlene bekliyoruz dost. Kumarbazın bi dediği bi dediğine tutmaz youwine bağlı 😀Ne zaman yatar tahnini
Atam alkolü bıraktım bugün arkadaşların çalıştığı yere gittim muhabbete. Bol bol dövmesi olan Slav barmen hatun koydu bir viskili kokteyl tat bakalım beğenecek misin dedi. Dövme zaafım atam, uyduk şeytana caiz midirGünde 67 defa suat sigara kullanmıyor diyorsun ne bu kamu spotu mu
Olum bunu benim demem lazım amk 😀 hayatımda ödül şans parası için etiket almadım desem yeridir 😀Olum konuya para yagıyo bizde şemsiye mi var ak
Ben 10 defa aldim 11. Yi alayim doktorSenden iki defa odul aldim doktor bu bana kafi suanlik eyw düşündüğün için saol
Ne kazandık dostYarın öğlene bekliyoruz dost. Kumarbazın bi dediği bi dediğine tutmaz youwine bağlı 😀