- 18,515

- 16,838

- 113

Ben wp üzerinden takip edicem kendimi daha rakipsiz hissederimAynı ben de ya MS yazmisim.hic farkında değilim, o yattigun maçta 160 çıkarsa geliyor benim kupon 3k
Ben wp üzerinden takip edicem kendimi daha rakipsiz hissederimAynı ben de ya MS yazmisim.hic farkında değilim, o yattigun maçta 160 çıkarsa geliyor benim kupon 3k
Dünyanın en boş işi rolling abi4/0 çekmeyi nasıl başardınız
Kaybedince bu mesaji hep stiyon ak puhsha ayrica 2 de 0 2 kisi devamDünyanın en boş işi rolling abi
Yap kombineyi geç mis
Basket rollingi harbiden zor. Çeyrek oynuyorsun şimdi üst desen 1 dk boş geçse %90 yattın sonuçta çeyrek 10 dakka veya 12 dakka max. Alt desen 1-2 dk hızlı geçse gene yatışDünyanın en boş işi rolling abi
Yap kombineyi geç mis
Bu arada tam olarak öyle yapmayı düşünüyorum dost 2 tane maça bütün geleni basarız gelirse bakalımÇevrim 4k kaldı sanırım gelirse 3k bas 2li kombine 1.30 orandan çevrim bitti gitti. Kupon kazanırsa çekim garanti sonra dm atabilirsin bana dost IBAN almak için
Dayım ödülün iadesi mi oluyormuş onzaman bende toplayayım@sapsap10 iadeni yap artık kuruduk puaha
Hocam her sey öyle zaten futbolda da gol icin gecerliBasket rollingi harbiden zor. Çeyrek oynuyorsun şimdi üst desen 1 dk boş geçse %90 yattın sonuçta çeyrek 10 dakka veya 12 dakka max. Alt desen 1-2 dk hızlı geçse gene yatış
Ondan değil kayboldun parayimi buldun diye merak ettim kankaDayım ödülün iadesi mi oluyormuş onzaman bende toplayayım![]()
Zaten düşük orana bile atsan tutarsa kafadan 5k olur kasa. Sonra 1k da çevrim tamamen bitsin diye atarsın düşük orana o da gelirse 5.5k falan çekimBu arada tam olarak öyle yapmayı düşünüyorum dost 2 tane maça bütün geleni basarız gelirse bakalım
Ne bileyim la kafa dağılsın diye dizi izleyip geldim iki buçuk saat sürdüKaybedince bu mesaji hep stiyon ak puhsha ayrica 2 de 0 2 kisi devam
Egede dünden 500 varDayım ödülün iadesi mi oluyormuş onzaman bende toplayayım![]()
Yok hocam futbolda korner oyna sıfır stres çünkü garanti yatış puhahahHocam her sey öyle zaten futbolda da gol icin gecerli![]()
Forumda roll basaran yok zaten kombine tutturanda yok amaNe bileyim la kafa dağılsın diye dizi izleyip geldim iki buçuk saat sürdü
0/4 diyince rolling yapan dostlara giydireyim dedim kim yaptı onuda bilmiyorum gerçi
Başarısız dediğine göre butra terim ege barrios diye düşünüyorum
Biz İstanbul’la anlaşırız BehiçEgede dünden 500 var
Öhöm öhömForumda roll basaran yok zaten kombine tutturanda yok amadün basardik yeter bize 2 hafta
Para olarak değil hissiyat olarak hocam 😅Öhöm öhöm
Hocam tezini iki dkda çürüttuk dün kazandik puhshaÖhöm öhöm
Bende başardım param bitti kaybedip kayip bonusu alıp 2 kat yapıyordum kazanmak daha kötüymüş suan onu anladım hocamÖhöm öhöm
Bana yapamazsın diyin ve oturun izleyin nasıl kaybediyorum bir dakkadaPara olarak değil hissiyat olarak hocam 😅
Onu demiyor roll basardi yaPara olarak değil hissiyat olarak hocam 😅