Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,975
6,857
113
İnsanlar muhabbet konusu nu bilmiyir rol konusunu bilmiyor cildiracam artik
Adamın bir suçu yok dost
Doktor geldi beğenenlerden rol actircam dedi çocuk beğendi ödülünü aldı. Böyle bir talep varsa en azından bu etkinliği yapana söyle adamın ne suçu var kanka gerilmeyin boşuna kalp kirmayin

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,861
23,566
113
Adamın bir suçu yok dost
Doktor geldi beğenenlerden rol actircam dedi çocuk beğendi ödülünü aldı. Böyle bir talep varsa en azından bu etkinliği yapana söyle adamın ne suçu var kanka gerilmeyin boşuna kalp kirmayin
Ya ben adama birsey demedim ki adam kendi üstüne aliyor dostum

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,861
23,566
113
Adamın bir suçu yok dost
Bende doktor dedim zaten lafi ona söyledim zalihan a demedim ki

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Adamın bir suçu yok dost
En başta oynadığı kupondan beri bu konudaydim yattı millet dağıldı biz yine burdaydik geçmişe dönüp bakabilirler, kimsenin malının ortağı değiliz içinden geldi bu seferde bize nasip oldu. İsmim geçmiş orda bu kim tanıyor musunuz şöyle böyle ortaya çıkıyor diye ben yanlış anladıysam kusura bakmayın arkadaşlar