- 22,435
- 23,079
- 113
Duş diyince kurut saçlarını diyen erkek 🌈Yav kafayı yemisiz arkadaş kıza bol şans yazdık
Duş diyince kurut saçlarını diyen erkek 🌈Yav kafayı yemisiz arkadaş kıza bol şans yazdık
NarutoYenge roll açtırır mı
Yeniyorsa ben istemem diyetteyimTelevizyonda gördüm bende sorayım dedim
Buyur sabribeyNaruto
Adam profesyonel *mcı nerde görsem tanırım güzel kızımlar falanda yazıyodurDuş diyince kurut saçlarını diyen erkek 🌈
Ne zaman satcan telefonu kurudukBuyur sabribey
SjajajajajsjjssAdam profesyonel *mcı nerde görsem tanırım güzel kızımlar falanda yazıyodur
Telefon parasını yedikten sonra yurt dışı xiaomiyi 10000 den 9000 e indirmesi için 5 para etmez telefoncuyla pazarlık yaparken hayal ettim kendimi tüylerim ürperdiNe zaman satcan telefonu kuruduk
JsjsjsjsTelefon parasını yedikten sonra yurt dışı xiaomiyi 10000 den 9000 e indirmesi için 5 para etmez telefoncuyla pazarlık yaparken hayal ettim kendimi tüylerim ürperdi
Daha tanışalı 12 saat olmadıYenge roll açtırır mı
Ee ne olmuş tanışalı 3-5 saat olmuş kızlara daha önce böyle hissetmemiştim sen farklısın seninleyken her şeyi uçlarda hissediyorum falan diyordum ben roll patlar puauahahDaha tanışalı 12 saat olmadı
bende gayet net kardeşim hiç öyle farklısın vs yokEe ne olmuş tanışalı 3-5 saat olmuş kızlara daha önce böyle hissetmemiştim sen farklısın seninleyken her şeyi uçlarda hissediyorum falan diyordum ben roll patlar puauahah
Tamamda o kızlar gerizekalı değiller böyle iddialı tavırları potansiyel olarak x bir kızada yapacağını ya da yaptığını biliyorlar sadece talepleriniz örtüşüyor. Ama en olması gereken ilişki bu bence 2 saatte netlik kazanan 3 günde sonlanan ekjdjfjwjdjw bol şans yengebende gayet net kardeşim hiç öyle farklısın vs yok
Amacımı sorarlarsa onu da söylemekten çekinmem, evlilik.Tamamda o kızlar gerizekalı değiller böyle iddialı tavırları potansiyel olarak x bir kızada yapacağını ya da yaptığını biliyorlar sadece talepleriniz örtüşüyor. Ama en olması gereken ilişki bu bence 2 saatte netlik kazanan 3 günde sonlanan ekjdjfjwjdjw bol şans yenge
Aynen aynen her şeyi yaşadım karakteristik gelişimimi tamamladım ne istediğimi bilen erkeği oynuyorumdur o sırada skajjdjsjdjaAmacımı sorarlarsa onu da söylemekten çekinmem, evlilik.
Zaten öyleyim olum bi tek son zamanlarda kumar harbi keyif vermiyor yani şu ara bi bırakırsam önümüzde yaz zaten mükemmel bir insan olurumAynen aynen her şeyi yaşadım karakteristik gelişimimi tamamladım ne istediğimi bilen erkeği oynuyorumdur o sırada skajjdjsjdja
He aynen olum bak birbirimizi kandırmayalım dksjdk bizi sadede heyecanlandıran yeni birisi ve o 1-2 günlük flörtöz durum sonra büyüsü bozuluyo hoop yeni biri mantıken saçma ama hojdur kdkskdZaten öyleyim olum bi tek son zamanlarda kumar harbi keyif vermiyor yani şu ara bi bırakırsam önümüzde yaz zaten mükemmel bir insan olurum
Bende tam tersi aw uğraşamam burcuyla sevdiği renkli ya ortam kızı olacak yada evlencen kız ayrı olacak flörtü boşverHe aynen olum bak birbirimizi kandırmayalım dksjdk bizi sadede heyecanlandıran yeni birisi ve o 1-2 günlük flörtöz durum sonra büyüsü bozuluyo hoop yeni biri mantıken saçma ama hojdur kdkskd
Yani kısacası yamyamiz diyorsun. Devam kardeşim devam dişi sinek bile bırakmayın tamam mıHe aynen olum bak birbirimizi kandırmayalım dksjdk bizi sadede heyecanlandıran yeni birisi ve o 1-2 günlük flörtöz durum sonra büyüsü bozuluyo hoop yeni biri mantıken saçma ama hojdur kdkskd
bak sana instagramdan bi kız atıcam daha doğrusu beni engelledi ismini vericem köpek gibi asıktım yazınHe aynen olum bak birbirimizi kandırmayalım dksjdk bizi sadede heyecanlandıran yeni birisi ve o 1-2 günlük flörtöz durum sonra büyüsü bozuluyo hoop yeni biri mantıken saçma ama hojdur kdkskd