http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
He aynen olum bak birbirimizi kandırmayalım dksjdk bizi sadede heyecanlandıran yeni birisi ve o 1-2 günlük flörtöz durum sonra büyüsü bozuluyo hoop yeni biri mantıken saçma ama hojdur kdkskd
Alkolünü içecek vereceğini verecek gidecek en iyisi

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
bak sana instagramdan bi kız atıcam daha doğrusu beni engelledi ismini vericem köpek gibi asıktım yazın
Ulan ben puştum her kıza zıplamaya çalışmaktan keyif alıyorum diyemeyende zamanında aşıktım öyleyken böyle oldu diyor zuahhahaha (ben dahil) ekksjdjsjd

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ulan ben puştum her kıza zıplamaya çalışmaktan keyif alıyorum diyemeyende zamanında aşıktım öyleyken böyle oldu diyor zuahhahaha (ben dahil) ekksjdjsjd
Olum zıplamayı falan bi bırak hahaha onu zaten yapıyoruz asık olmak baska bi sey bu kızla 9 gün tatil yaptık geçen yaz ege turu 1₺ bile kumar oynamadım, diğer türlü mekana oturup 200₺ gates Farm atıp kokteyl içiyorum her gün ak

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Birader deli gibi sorguluyorum hayatımın içinde kumar diye bir şey olmasaydı yaşayacağım hayat inanılmaz olurdu kaldı ki hepimizin öyle
Bu inanılmaz bir hayat olurdu yemin ediyorum her manada hem aşk hem para hem ortam

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Olum zıplamayı falan bi bırak hahaha onu zaten yapıyoruz asık olmak baska bi sey bu kızla 9 gün tatil yaptık geçen yaz ege turu 1₺ bile kumar oynamadım, diğer türlü mekana oturup 200₺ gates Farm atıp kokteyl içiyorum her gün ak
Tamamda işte süreklilik olmuyo boktan özümüze alışkanlıklarımıza geri dönüyoruz radikal kararlar alamıyoruz awk

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kızın güzelliğine fiziğine aşık olmadan umarım beyaz

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Kızın güzelliğine fiziğine aşık olmadan umarım beyaz
Yok kanka zaten bak seyite attım ismini güzellik fizik olarak manyak bir şey, ama biz inanılmaz iyi anlaşıyorduk kız da bana tutulmuştu sonra her sey cok güzel kesin bir şeyler olacak diyip beni engelledi beyaz

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Allahtan ben zamanında çok yatırıım yaptım ilişkime 6. Yıl olacak galiba 24 mayıs'ta geri dönüşü yok

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Yok kanka zaten bak seyite attım ismini güzellik fizik olarak manyak bir şey, ama biz inanılmaz iyi anlaşıyorduk kız da bana tutulmuştu sonra her sey cok güzel kesin bir şeyler olacak diyip beni engelledi beyaz
Aynen kız sana tutulmuş 🥺🤣