http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
bende gayet net kardeşim hiç öyle farklısın vs yok
Tamamda o kızlar gerizekalı değiller böyle iddialı tavırları potansiyel olarak x bir kızada yapacağını ya da yaptığını biliyorlar sadece talepleriniz örtüşüyor. Ama en olması gereken ilişki bu bence 2 saatte netlik kazanan 3 günde sonlanan ekjdjfjwjdjw bol şans yenge

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Tamamda o kızlar gerizekalı değiller böyle iddialı tavırları potansiyel olarak x bir kızada yapacağını ya da yaptığını biliyorlar sadece talepleriniz örtüşüyor. Ama en olması gereken ilişki bu bence 2 saatte netlik kazanan 3 günde sonlanan ekjdjfjwjdjw bol şans yenge
Amacımı sorarlarsa onu da söylemekten çekinmem, evlilik.

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Aynen aynen her şeyi yaşadım karakteristik gelişimimi tamamladım ne istediğimi bilen erkeği oynuyorumdur o sırada skajjdjsjdja
Zaten öyleyim olum bi tek son zamanlarda kumar harbi keyif vermiyor yani şu ara bi bırakırsam önümüzde yaz zaten mükemmel bir insan olurum

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Zaten öyleyim olum bi tek son zamanlarda kumar harbi keyif vermiyor yani şu ara bi bırakırsam önümüzde yaz zaten mükemmel bir insan olurum
He aynen olum bak birbirimizi kandırmayalım dksjdk bizi sadede heyecanlandıran yeni birisi ve o 1-2 günlük flörtöz durum sonra büyüsü bozuluyo hoop yeni biri mantıken saçma ama hojdur kdkskd

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
He aynen olum bak birbirimizi kandırmayalım dksjdk bizi sadede heyecanlandıran yeni birisi ve o 1-2 günlük flörtöz durum sonra büyüsü bozuluyo hoop yeni biri mantıken saçma ama hojdur kdkskd
Bende tam tersi aw uğraşamam burcuyla sevdiği renkli ya ortam kızı olacak yada evlencen kız ayrı olacak flörtü boşver

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,456
13,808
113
Yani kısacası yamyamiz diyorsun. Devam kardeşim devam dişi sinek bile bırakmayın tamam mı

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
bak sana instagramdan bi kız atıcam daha doğrusu beni engelledi ismini vericem köpek gibi asıktım yazın