Yaş kaçtı evet bende bu kupon için sordum zevkine mi oynuyorsun diye yani 400₺ için 2 güne yaymışsın ya o yüzden seni tanımadığım için soruyorumbiraz evet bak bugun 60 liralık kuponun ilk 2 maçı geldi son maç gelirse 400 kusur para kazanıcam Ekli dosyayı görüntüle 771898
Gelir umarım bol şansbiraz evet bak bugun 60 liralık kuponun ilk 2 maçı geldi son maç gelirse 400 kusur para kazanıcam Ekli dosyayı görüntüle 771898
yaşım 30 sorun yok hocam aklısın bir yerden konuya direkman atladım. adım emre memnun oldumYaş kaçtı evet bende bu kupon için sordum zevkine mi oynuyorsun diye yani 400₺ için 2 güne yaymışsın ya o yüzden seni tanımadığım için soruyorum
2-3 gündür dikkat ediyorum hep aynı tarz kuponlar yapıyorsun hemen hemenyaşım 30 sorun yok hocam aklısın bir yerden konuya direkman atladım. adım emre memnun oldum
Eyvallah salih bende foruma daha önceden üye miydin aşırı temiz birine benziyon senyaşım 30 sorun yok hocam aklısın bir yerden konuya direkman atladım. adım emre memnun oldum
yok değildim hocam yeni üye oldum. iyikide üye olmusum yani kumar dısında güzelce sohbet ettiğim bir yer oldu burasıEyvallah salih bende foruma daha önceden üye miydin aşırı temiz birine benziyon sen
evet tarzım aynıdır yani çogunlukla nba den yaparım. çogunlukla slotcuyum bende arada bir dönem böyle kuponlar yapmasını seviyorum2-3 gündür dikkat ediyorum hep aynı tarz kuponlar yapıyorsun hemen hemen
Slotçu olduğun için spordan kazanınca mutlu oluyorsun o zaman eyvallah bol şans şimdiden hepsineevet tarzım aynıdır yani çogunlukla nba den yaparım. çogunlukla slotcuyum bende arada bir dönem böyle kuponlar yapmasını seviyorum
hepimize bol şans hocam herkes kazansın herkes mutlu olsunSlotçu olduğun için spordan kazanınca mutlu oluyorsun o zaman eyvallah bol şans şimdiden hepsine
@Metings1905 hariç evethepimize bol şans hocam herkes kazansın herkes mutlu olsun
1 saat geç kalıyon artık 6.21 senin mesaiGünaydın dostlar
Peki dikkat ederim dost1 saat geç kalıyon artık 6.21 senin mesai
Kes lâ sabah sabah 🌕@Metings1905 hariç evet
NereniKes lâ sabah sabah 🌕
Fırında kaç kısı çalışıyorNereni
Tekim odun eksik gelmek ister misinFırında kaç kısı çalışıyor
Kürek mı lazım anlamadımTekim odun eksik gelmek ister misin
Bu arada yanlış anlama kötülüğünü istediğim için metin hariç demedim kazanınca kayboluyon ortadan özlüyoruz o yüzden dedimFırında kaç kısı çalışıyor