http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,410
23,751
113
Tam başkanı etiketlerken aynı zamanda bana iban at diyordu bilerek ban yemek için etiket attı kesin ibanı görmemek için ğuaja
Adam nasıl bır para ağının ortasındaysa ban yedı 15 kısı rollden nasıplendı abey abey dıye dıye cukka yapıyormus puhahah

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Başkan’a yaptığı artistlikten sonra komple gitti yoksa 1 günü kalmıştı
Artistlik yapmadı ki la başkanla konuşmak için etiket attı bu hesabı banla diğer hesaptanda artık eskisi gibi yapmıcam falan demek için başkanla konuştu o etiketi biraz havalıydı ama niyet öyle değildi bana demişti etiket atmadan

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Artistlik yapmadı ki la başkanla konuşmak için etiket attı bu hesabı banla diğer hesaptanda artık eskisi gibi yapmıcam falan demek için başkanla konuştu o etiketi biraz havalıydı ama niyet öyle değildi bana demişti etiket atmadan
Mesai kaçta başlıyor demiş adama 😅

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Kimin konusunda dağıtımı yapmamış bu