- 32,410
- 23,751
- 113
İnternet cekmıyo kazanıncaBu arada yanlış anlama kötülüğünü istediğim için metin hariç demedim kazanınca kayboluyon ortadan özlüyoruz o yüzden dedim
İnternet cekmıyo kazanıncaBu arada yanlış anlama kötülüğünü istediğim için metin hariç demedim kazanınca kayboluyon ortadan özlüyoruz o yüzden dedim
Yok yakacakKürek mı lazım anlamadım
Ferdı geldı gene aklıma puhahah baskanı etıketlıyo hayvan etı yemişYok yakacak
PuahahahahahaFerdı geldı gene aklıma puhahah baskanı etıketlıyo hayvan etı yemiş
Tam başkanı etiketlerken aynı zamanda bana iban at diyordu bilerek ban yemek için etiket attı kesin ibanı görmemek için ğuajaFerdı geldı gene aklıma puhahah baskanı etıketlıyo hayvan etı yemiş
Adam nasıl bır para ağının ortasındaysa ban yedı 15 kısı rollden nasıplendı abey abey dıye dıye cukka yapıyormus puhahahTam başkanı etiketlerken aynı zamanda bana iban at diyordu bilerek ban yemek için etiket attı kesin ibanı görmemek için ğuaja
Herkese 2 katını atmış adam puajajAdam nasıl bır para ağının ortasındaysa ban yedı 15 kısı rollden nasıplendı abey abey dıye dıye cukka yapıyormus puhahah
Ban yedıkten sonra pişman olmuştur ölü yatırımHerkese 2 katını atmış adam puajaj
1 günü kaldı la orjinal hesabınBan yedıkten sonra pişman olmuştur ölü yatırım
Başkan’a yaptığı artistlikten sonra komple gitti yoksa 1 günü kalmıştı1 günü kaldı la orjinal hesabın
Artistlik yapmadı ki la başkanla konuşmak için etiket attı bu hesabı banla diğer hesaptanda artık eskisi gibi yapmıcam falan demek için başkanla konuştu o etiketi biraz havalıydı ama niyet öyle değildi bana demişti etiket atmadanBaşkan’a yaptığı artistlikten sonra komple gitti yoksa 1 günü kalmıştı
Mesai kaçta başlıyor demiş adama 😅Artistlik yapmadı ki la başkanla konuşmak için etiket attı bu hesabı banla diğer hesaptanda artık eskisi gibi yapmıcam falan demek için başkanla konuştu o etiketi biraz havalıydı ama niyet öyle değildi bana demişti etiket atmadan
Kimin konusunda dağıtımı yapmamış buArtistlik yapmadı ki la başkanla konuşmak için etiket attı bu hesabı banla diğer hesaptanda artık eskisi gibi yapmıcam falan demek için başkanla konuştu o etiketi biraz havalıydı ama niyet öyle değildi bana demişti etiket atmadan
O geçmiş bir olay bayaa ama şimdi örnek verildi galibaKimin konusunda dağıtımı yapmamış bu
Günaydın keyif ne oluyorGünaydın beyler keyifler nasıl
Televizyonda gördüm bende sorayım dedimGünaydın keyif ne oluyor
Yok la ondan banlanmış işte dedi ya başkan öncekileri affetmiştim ama bu sefer gene yaptı diye 😅O geçmiş bir olay bayaa ama şimdi örnek verildi galiba
Yenge roll açtırır mıYav kafayı yemisiz arkadaş kıza bol şans yazdık